Now Reading:
MEĐUNARODNI JE DAN VATROGASACA Župan Kolar: Prva snaga na koju možemo računati
Full Article 1 minutes read

MEĐUNARODNI JE DAN VATROGASACA Župan Kolar: Prva snaga na koju možemo računati

Krapinsko-zagorska županija i župan Željko Kolar uputili su poruku vatrogascima uz Međunarodni dan vatrogasaca i blagdan zaštitnika vatrogasaca sv. Florijana.

-Vatrogastvo u Krapinsko-zagorskoj županiji predstavlja način života i teško da se može, u bilo kojem našem mjestu ili selu, naći makar jedna kuća u kojoj barem netko nije bio član vatrogasnog društva. Vatrogasci su uvijek tu. Samo u prošloj godini na području naše županije evidentirano je čak 927 vatrogasnih intervencija. Bilo da se radi o požaru, prometnoj nesreći ili raznim prirodnim nepogodama, oni su spremni nesebično odvojiti svoje slobodno vrijeme i ugroziti vlastito zdravlje i živote samo da pomognu zajednici.

Na području naše županije djeluju dvije javne vatrogasne postrojbe i 81 dobrovoljno vatrogasno društvo.  Svim njihovim sadašnjim i bivšim pripadnicima i pripadnicama čestitam Međunarodni dan vatrogasaca i  blagdan zaštitnika vatrogasaca sv. Florijana.

Hvala Vam na svemu što iz dana u dan činite za čitavu županiju i sve njezine stanovnike te što uvijek iznova pokazujete da ste prva snaga na koju svi mi možemo računati, poručio je župan Kolar.

sjever.hr/kzz.hr
04.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.