Now Reading:
U Konjščini održan prijem za roditelje novorođenih beba! Uz novčanu naknadu načelnica Krok uručila im prigodne poklon pakete
Full Article 1 minutes read

U Konjščini održan prijem za roditelje novorođenih beba! Uz novčanu naknadu načelnica Krok uručila im prigodne poklon pakete

Da su Općini Konjščina ljudi na prvom mjestu, posebice oni najmlađi potvrđeno je još jednom u utorak, kada je načelnica Anita Krok u prostorijama Općine priredila tradicionalni prijem za roditelje 14 novorođenih beba.

S ciljem poticanja pozitivnih demografskih trendova i sprječavanja odlazaka mladih obitelji, Općina roditeljima novorođenih beba dodjeljuje novčanu naknadu od 400 eura.

Kako ističe načelnica Krok, djeca su njihov prioritet i njihova budućnost te ih Općina prati od njihova rođenja.

– Najvažnije nam je ulaganje u ljude pa tako osim infrastrukturnih projekata, provodimo brojne aktivnosti i povećavamo financijska ulaganja koja se tiču djece i mladih. Tako Općina sufinancira boravak djece u vrtiću te činimo sve kako bi poboljšali uvjete i omogućili najbolji predškolski odgoj i obrazovanje našim mališanima – rekla je načelnica Krok.

Osim novčane naknade, Općina Konjščina od 1. siječnja 2023. godine svojim novorođenim mještanima uručuje i prigodan poklon paket u vrijednosti od 60 eura.

– Pokušavamo pomoći mladim roditeljima onoliko koliko najviše možemo u okviru naših financijskih mogućnosti, a nastavit ćemo to činiti i dalje – poručila je načelnica Krok poželjevši djeci i roditeljima mnogo zdravlja, sreće i veselja.

www.sjever.hr
03.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.