Now Reading:
STRAVIČAN ZLOČIN KOD ZAGREBA: Muškarac zatočio ženu, prebio, pa silovao dok je bila u nesvijesti. Dobio 20 mjeseci!!!
Full Article 2 minutes read

STRAVIČAN ZLOČIN KOD ZAGREBA: Muškarac zatočio ženu, prebio, pa silovao dok je bila u nesvijesti. Dobio 20 mjeseci!!!

nasilje prosvjed

Muškarac sa šireg zagrebačkog područja proglašen je krivim i osuđen za silovanje i brutalno premlaćivanje djevojke, a prema nepravomoćnoj presudi dobio je 20 mjeseci bezuvjetnog zatvora, prenosi Index.

Sve se dogodilo potkraj siječnja 2018., a muškarac je osuđen za kaznena djela protupravnog oduzimanja slobode, teške tjelesne ozljede i spolni odnošaj bez pristanka.

Muškarac je žrtvu zaključao u svoj stan, verbalno napao i istukao povlačeći ju za kosu i gurajući uslijed čega je pala na stakleni stol i izgubila svijest, opisala je žrtva na suđenju.

U besvjesnom stanju skinuo joj je odjeću i s njom ostvario spolni odnošaj, a nakon toga brutalno pretukao uslijed čega je zadobila prijelom krune trećeg, četvrtog i petog zuba, višestruke krvne podljeve na licu, vratu i nogama, a neutvrđenim oštrim predmetom zadao joj je i ubodno-reznu ranu na desnoj natkoljenici.

Kako se navodi u presudi koju prenosi Danica.hr, muškarac je žrtvu ustrašenu i protivno njezinoj volji držao u stanu sve do dolaska policije, koja je provalila u njegov stan.

Uz 20 mjeseci bezuvjetnog zatvora, silovatelj ženi mora isplatiti 10.000 eura odšteta, a presuda je nepravomoćna i na nju se mogu žaliti obje strane.

www.sjever.hr / index.hr / danica.hr
03.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.