Now Reading:
STRAVIČAN ZLOČIN KOD ZAGREBA: Muškarac zatočio ženu, prebio, pa silovao dok je bila u nesvijesti. Dobio 20 mjeseci!!!
Full Article 2 minutes read

STRAVIČAN ZLOČIN KOD ZAGREBA: Muškarac zatočio ženu, prebio, pa silovao dok je bila u nesvijesti. Dobio 20 mjeseci!!!

nasilje prosvjed

Muškarac sa šireg zagrebačkog područja proglašen je krivim i osuđen za silovanje i brutalno premlaćivanje djevojke, a prema nepravomoćnoj presudi dobio je 20 mjeseci bezuvjetnog zatvora, prenosi Index.

Sve se dogodilo potkraj siječnja 2018., a muškarac je osuđen za kaznena djela protupravnog oduzimanja slobode, teške tjelesne ozljede i spolni odnošaj bez pristanka.

Muškarac je žrtvu zaključao u svoj stan, verbalno napao i istukao povlačeći ju za kosu i gurajući uslijed čega je pala na stakleni stol i izgubila svijest, opisala je žrtva na suđenju.

U besvjesnom stanju skinuo joj je odjeću i s njom ostvario spolni odnošaj, a nakon toga brutalno pretukao uslijed čega je zadobila prijelom krune trećeg, četvrtog i petog zuba, višestruke krvne podljeve na licu, vratu i nogama, a neutvrđenim oštrim predmetom zadao joj je i ubodno-reznu ranu na desnoj natkoljenici.

Kako se navodi u presudi koju prenosi Danica.hr, muškarac je žrtvu ustrašenu i protivno njezinoj volji držao u stanu sve do dolaska policije, koja je provalila u njegov stan.

Uz 20 mjeseci bezuvjetnog zatvora, silovatelj ženi mora isplatiti 10.000 eura odšteta, a presuda je nepravomoćna i na nju se mogu žaliti obje strane.

www.sjever.hr / index.hr / danica.hr
03.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.