Now Reading:
VIDEO Stravični prizori u tunelu Sveti Rok nakon teške prometne – jedna osoba bori se za život
Full Article 1 minutes read

VIDEO Stravični prizori u tunelu Sveti Rok nakon teške prometne – jedna osoba bori se za život

U teškoj prometnoj nesreći koja se u ponedjeljak u 17:05 dogodila u tunelu Sveti Rok dva su vozača teško ozlijeđena, potvrdila je PU ličko-senjska iz koje dodaju kako je očevidom utvrđeno da je za nesreću kriv 32-godišnji vozač automobila imotskih registarskih oznaka koji je neoprezno pretjerao u smjeru Splita.

Tijekom pretjecanja je, naime, prednjim desnim dijelom svog automobila udario u stražnji dio automobila zagrebačkih registarskih oznaka koji je desnom prometnom trakom vozio 41-godišnjak, prenosi dnevnik.hr.

Na Facebooku je na stranici Prometne zgode i nezgode objavljen video koji je prikazuje stravične scene u tunelu Sveti Rok nakon nesreće.

-U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobili su vozači, a koji su prevezeni u Opću bolnicu Zadar. Protiv 32-godišnjaka će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava – objavila je ličko-senjska policija.

Inače, jedan vozač životno je ugrožen i u zadarskoj je bolnici pod mjerama intenzivnog liječenja te mu je stanje vrlo teško.

Foto: screenshot / video: FB Prometne zgode i nezgode
www.sjever.hr / dnevnik.hr
02.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.