Now Reading:
SRAMOTA!!! Sjećate li se pijanog župnika koji je prebio časnu sestru? Dobio je novu župu, dok je ona otišla iz Hrvatske
Full Article 2 minutes read

SRAMOTA!!! Sjećate li se pijanog župnika koji je prebio časnu sestru? Dobio je novu župu, dok je ona otišla iz Hrvatske

Prije godinu dana javnost je šokirao slučaj nasilnog župnika Sukošana, dona Domagoja Kelave koji je prvo napao časnu sestru, a nekoliko dana kasnije još jednu ženu. Kako prenose 24sata, Kelava je dobio novi posao, a časna sestra je odselila iz zemlje.

Svećenik je proveo deset dana iza rešetaka zadarskog zatvora jer je šakom u glavu pijan udario časnu sestru Anetu Anđelić. Mještani su tvrdili kako je to čest prizor.

Nekoliko dana kasnije svećenik je napao i 43-godišnjakinju, svoju susjedu, koja je zadobila lakše tjelesne ozljede. Za taj je napad dobio 17 dana zatvora, ali je odslužio tek dva dana, budući da je tijekom postupka bio u istražnom zatvoru.

Sada je Kelava imenovan upraviteljem Župe Uznesenja BDM na otoku Ravi u blizini Zadra što su iz nadbiskupije potvrdili za Zadarski list te istaknuli kako je Kelava na to mjesto prebačen prije pet mjeseci.

Od Božića 2022. don Domagoj Kelava je upravitelj Župe Uznesenja BDM – naveli su u priopćenju i dodali kako osuđuju ono što je učinio te da se nadaju da se to više neće ponoviti.

Časna Aneta otišla je u novi samostan, izvan granica Hrvatske.

www.sjever.hr / 24sata.hr / zadarskilist.novilist.hr
02.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.