Now Reading:
Mrtav pijan na biciklu i to prije 9 ujutro! 40-godišnjak napuhao 3,10 promila
Full Article 1 minutes read

Mrtav pijan na biciklu i to prije 9 ujutro! 40-godišnjak napuhao 3,10 promila

Tijekom proteklog produženog vikenda na području Policijske uprave koprivničko – križevačke zabilježeno je 13 prometnih nesreća od čega dvije nesreće s ozlijeđenim osobama i 11 nesreća s materijalnom štetom. U prometnim nesrećama četiri osobe su ozlijeđene.

Također, sankcionirano je 238 prometnih prekršaja od čega 28 prekršaja upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola, 122 prekršaja prekoračenja dopuštenih brzina kretanja, 21 prekršaj nekorištenja sigurnosnog pojasa, devet prekršaja nepropisnog korištenja mobitela, dva prekršaja upravljanja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje i šest prekršaja upravljanja neregistriranim i tehnički neispravnim vozilom.

Najveća koncentracija alkohola utvrđena je u nedjelju, 30. travnja u 8.19 sati u Kunovec Bregu u Koprivničkoj ulici kod 40-godišnjeg vozača bicikla, koji je upravljao pod utjecajem alkohola od 3,10 promila.

Najveća brzina kretanja u naseljenom mjestu zabilježena je u subotu, 29. travnja u 9.52 sati u Svetom Ivanu Žabno, u Zagrebačkoj ulici, kada se vozač osobnog automobila kretao brzinom od 139 kilometara na sat iako je ograničenje 50 kilometara na sat.

www.sjever.hr
02.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.