Now Reading:
FOTO: Prvomajski grah, odlična atmosfera i sadržaji za najmlađe – evo kako je u Zelendvoru proslavljen Praznik rada
Full Article 2 minutes read

FOTO: Prvomajski grah, odlična atmosfera i sadržaji za najmlađe – evo kako je u Zelendvoru proslavljen Praznik rada

Međunarodni praznik rada proslavio se diljem Varaždinske županije, a veselo je bilo i u Zelendvoru kod Perijanca gdje se održalo druženje uz nezaobilazni prvomajski grah, odličnu atmosferu i mnoštvo sadržaja za najmlađe. Sav prihod od kotizacija i donacija bio je namijenjen Udruzi udomitelja za djecu i mlade Varaždinske županije “Zipka”.

Druženje je organizirao SDP Petrijanec uz podršku SDP-a Hrvatske, a načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec pojasnio je kako su se posjetitelji mogli okušati u malom nogometu u kavezu, beli, gađanju zračnom puškom i pikadu.

– U Zelendvoru se okupio velik broj ljudi koji su se odazvali na ovu humanitarnu akciju. Na nogomet u kavezu prijavilo se desetak ekipa, a odaziv je velik i na ostalim natjecanjima što nas jako veseli. Također, za djecu je tu i besplatan napuhanac, a ta sve posjetitelje smo pripremili 1.000 besplatnih porcija graha – rekao je Posavec.

Inače, SDP Varaždinske županije na više je lokacija organizirao proslave Praznika rada, a proslavu s humanitarnim karakterom podržala je i saborska zastupnica te predsjednica Županijske organizacije SDP-a Barbara Antolić Vupora.

– Poslužilo nas je vrijeme i velik je odaziv građana, što nas veseli. Iz takvih okupljanja želimo poslati poruku koja je u ovom trenu upućena roditeljima i ukazuje na rad Udruge Zipka koja je na ovim prostorima napravila velik iskorak i drugačiji pogled na udomljavanje. Sretna sam što su mještani dali veliku podršku. U drugim mjestima gdje ćemo se okupljati nastojat ćemo pak ukazati na radnička prava i sve što bi građanima trebalo olakšati život – rekla je Antolić Vupora.

www.sjever.hr
02.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.