Now Reading:
FOTO: Prvomajski grah, odlična atmosfera i sadržaji za najmlađe – evo kako je u Zelendvoru proslavljen Praznik rada
Full Article 2 minutes read

FOTO: Prvomajski grah, odlična atmosfera i sadržaji za najmlađe – evo kako je u Zelendvoru proslavljen Praznik rada

Međunarodni praznik rada proslavio se diljem Varaždinske županije, a veselo je bilo i u Zelendvoru kod Perijanca gdje se održalo druženje uz nezaobilazni prvomajski grah, odličnu atmosferu i mnoštvo sadržaja za najmlađe. Sav prihod od kotizacija i donacija bio je namijenjen Udruzi udomitelja za djecu i mlade Varaždinske županije “Zipka”.

Druženje je organizirao SDP Petrijanec uz podršku SDP-a Hrvatske, a načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec pojasnio je kako su se posjetitelji mogli okušati u malom nogometu u kavezu, beli, gađanju zračnom puškom i pikadu.

– U Zelendvoru se okupio velik broj ljudi koji su se odazvali na ovu humanitarnu akciju. Na nogomet u kavezu prijavilo se desetak ekipa, a odaziv je velik i na ostalim natjecanjima što nas jako veseli. Također, za djecu je tu i besplatan napuhanac, a ta sve posjetitelje smo pripremili 1.000 besplatnih porcija graha – rekao je Posavec.

Inače, SDP Varaždinske županije na više je lokacija organizirao proslave Praznika rada, a proslavu s humanitarnim karakterom podržala je i saborska zastupnica te predsjednica Županijske organizacije SDP-a Barbara Antolić Vupora.

– Poslužilo nas je vrijeme i velik je odaziv građana, što nas veseli. Iz takvih okupljanja želimo poslati poruku koja je u ovom trenu upućena roditeljima i ukazuje na rad Udruge Zipka koja je na ovim prostorima napravila velik iskorak i drugačiji pogled na udomljavanje. Sretna sam što su mještani dali veliku podršku. U drugim mjestima gdje ćemo se okupljati nastojat ćemo pak ukazati na radnička prava i sve što bi građanima trebalo olakšati život – rekla je Antolić Vupora.

www.sjever.hr
02.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.