Now Reading:
Župan Koren sa suradnicima obišao Sajam cvijeća i koprive – Želite li i vi uživati u bogatstvu šarenila i mirisa možete to učiniti još samo danas!
Full Article 50 second read

Župan Koren sa suradnicima obišao Sajam cvijeća i koprive – Želite li i vi uživati u bogatstvu šarenila i mirisa možete to učiniti još samo danas!

Prvomajski produženi vikend u Koprivničko – križevačkoj županiji bogat je brojnim događanjima, a jedan od istaknutijih je svakako Sajam cvijeća i kopriva, u sklopu kojeg su cvjećarski obrti, proizvođači cvijeća, sjemenja i ostali koji se bave uzgojem cvijećem i hortikulturom okupirali novouređeni Zrinski trg u Koprivnici.

Sajam koji se održava u sklopu proslave Međunarodnog praznika rada obišao je i koprivničko križevački župan Darko Koren u pratnji svog zamjenika Ratimira Ljubića i pročelnice Maje Blažek.

Na Sajmu su izložene brojne vrste cvijeća i sadnica, što je privuklo brojne posjetitelje, a građani su mogli razgledati i rukotvorine izložene na štandovima te uživati u programu povodom Svjetskog dana plesa.

Iskoristite priliku i posjetite sajam, koji je otvoren još samo danas te podržite vrijedne obrtnike kupnjom cvijeća i drugih proizvoda.

www.sjever.hr
01.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.