Now Reading:
SDP Krapinsko-zagorske županije tradicionalno obilježio Praznik rada, ali i 30 godina postojanja županijske organizacije SDP-a
Full Article 2 minutes read

SDP Krapinsko-zagorske županije tradicionalno obilježio Praznik rada, ali i 30 godina postojanja županijske organizacije SDP-a

Tradicionalna proslava Praznika rada SDP-a Krapinsko-zagorske županije i ove godine je obilježena u Bedekovčini na Bedekovčanskim jezerima. Ove godine uz obilježavanje Praznika rada, obilježeno je i 30 godina postojanja i djelovanja Županijske organizacije SDP-a Krapinsko-zagorske županije.

Brojnim članovima županijske organizacije koji su se okupili obratio se načelnik općine Bedekovčina Darko Ban koji je zahvalio svim udrugama koje sudjeluju u svim organizacijama koje rade zajedno s Općinom.

Predsjednik županijske organizacije SDP-a KZŽ Siniša Hajdaš Dončić, zapitao je sve prisutne da li 1. maj/svibanj gubi smisao.

-Ja mislim da ne gubi smisao jer od vijeka vjekova, postoji borba između kapitala i rada, i ta borba između kapitala i rada će se nastavi dalje. U samoj srži kapitala i kapitalizma je što veća zarada na štetu radnika. SDP je mali Hallmark, što god netko mislio, i uvijek će biti na strani slabijih i na strani radništva – rekao je Hajdaš Dončić dodavši kako će SDP uvijek obilježavati Praznik rada jer to je i njihova uloga.

Između ostalih članova, na obilježavanju Praznika rada na Bedekovčanskim jezerima bili su i župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar i njegova zamjenica Jasna Petek.

foto: FB SDP Krapinsko-zagorska, FB Jasna Petek

msopek/sjever.hr 01.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.