Now Reading:
SDP Krapinsko-zagorske županije tradicionalno obilježio Praznik rada, ali i 30 godina postojanja županijske organizacije SDP-a
Full Article 2 minutes read

SDP Krapinsko-zagorske županije tradicionalno obilježio Praznik rada, ali i 30 godina postojanja županijske organizacije SDP-a

Tradicionalna proslava Praznika rada SDP-a Krapinsko-zagorske županije i ove godine je obilježena u Bedekovčini na Bedekovčanskim jezerima. Ove godine uz obilježavanje Praznika rada, obilježeno je i 30 godina postojanja i djelovanja Županijske organizacije SDP-a Krapinsko-zagorske županije.

Brojnim članovima županijske organizacije koji su se okupili obratio se načelnik općine Bedekovčina Darko Ban koji je zahvalio svim udrugama koje sudjeluju u svim organizacijama koje rade zajedno s Općinom.

Predsjednik županijske organizacije SDP-a KZŽ Siniša Hajdaš Dončić, zapitao je sve prisutne da li 1. maj/svibanj gubi smisao.

-Ja mislim da ne gubi smisao jer od vijeka vjekova, postoji borba između kapitala i rada, i ta borba između kapitala i rada će se nastavi dalje. U samoj srži kapitala i kapitalizma je što veća zarada na štetu radnika. SDP je mali Hallmark, što god netko mislio, i uvijek će biti na strani slabijih i na strani radništva – rekao je Hajdaš Dončić dodavši kako će SDP uvijek obilježavati Praznik rada jer to je i njihova uloga.

Između ostalih članova, na obilježavanju Praznika rada na Bedekovčanskim jezerima bili su i župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar i njegova zamjenica Jasna Petek.

foto: FB SDP Krapinsko-zagorska, FB Jasna Petek

msopek/sjever.hr 01.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.