Now Reading:
Grad Mursko Središće značajna sredstva ulaže u sport: nogometno igralište NK „Plavi” bogatije za novi asfaltni plato i sustav navodnjavanja
Full Article 50 second read

Grad Mursko Središće značajna sredstva ulaže u sport: nogometno igralište NK „Plavi” bogatije za novi asfaltni plato i sustav navodnjavanja

Grad Mursko Središće značajna sredstva ulaže u sport na svom području što potvrđuje i činjenica da je početkom ove godine potpisan ugovor o izvođenju radova na ugradnji sustava navodnjavanja nogometnog terena na igralištu NK „Plavi” Peklenica vrijedan preko 15 tisuća eura.

Inače, kroz više godina kapitalnim donacijama iz gradskog proračuna uređene su prostorije NK „Plavih“, izgrađena je nadstrešnica, revitaliziran je travnjak, izrađena fasada na sportskom objektu, a Grad je pomogao i u nabavci kosilice.

Uz izgradnju sustava navodnjavanja na nogometnom igralištu NK „Plavi“ Peklenica, izgradio se i asfaltni plato koji se proteže od klupskih prostorija do igrališta za što su izdvojena sredstva od gotovo 22 tisuće eura.

Predsjednik NK “Plavi” Peklenica Rudolf Goričanec zajedno s članovima uprave NK “Plavi” upoznao je gradonačelnika Dražena Srpaka sa završenim projektima na terenu NK “Plavi”.

Inače, u posljednje dvije godine u Nogometni klub “Plavi” Peklenica uloženo je oko 60 tisuća eura.

www.sjever.hr / mursko-sredisce.hr
01.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.