Now Reading:
VREMENSKA PROGNOZA Pred nama je pretežno sunčana nedjelja s ugodnim dnevnim temperaturama
Full Article 50 second read

VREMENSKA PROGNOZA Pred nama je pretežno sunčana nedjelja s ugodnim dnevnim temperaturama

Prema najavama prognostičara Državnog hidrometeorološkog zavoda danas će u većem dijelu zemlje prevladavati djelomice sunčano vrijeme uz promjenljivu naoblaku, a duž obale i sunčanije.

Ponegdje je moguće malo kiše ili pljusak, ponajprije u istočnoj Slavoniji i poslijepodne u unutrašnjosti Dalmacije. Ujutro lokalno moguća magla.

Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni i sjeverni, na sjevernom Jadranu bura, prema kraju dana u jačanju, a u Dalmaciji poslijepodne jugozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura zraka od 6 do 11, na Jadranu od 10 do 15, a najviša dnevna uglavnom između 17 i 22 °C.

Atmosfera iznad naših krajeva neće biti sasvim stabilna pa će biometeorološke prilike u većini krajeva biti slične kao i prethodnog dana. Sunčana razdoblja i ugodne dnevne temperature povoljno će utjecati na raspoloženje meteoropata i kroničnih bolesnika čije uobičajene zdravstvene tegobe neće biti pod značajnijim vremenskim utjecajem. Manje tegobe mogu se javiti u drugom dijelu dana kod osjetljivijih meteoropata.

www.sjever.hr
30.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.