Now Reading:
VOZAČI, OPREZ! Velike gužve i prometna nesreća na zagrebačkoj obilaznici stvaraju probleme
Full Article 2 minutes read

VOZAČI, OPREZ! Velike gužve i prometna nesreća na zagrebačkoj obilaznici stvaraju probleme

Uoči produženog vikenda, diljem zemlje stvaraju se velike gužve, a probleme na zagrebačkoj obilaznici dodatno stvaraju radovi i prometna nesreća zbog čega se vozi uz ograničene brzine od 40 kilometara na sat, prenose 24sata.

Naime, na zagrebačkoj obilaznici između čvora Kosnica i čvora Jakuševec u smjeru Bregane dogodila se prometna nesreća zbog koje se vozi uz ograničenje brzine 40 kilometara na sat.

Uz to, prema informacijama HAK-a, pojačan je promet na cestama u smjeru mora, zastoji su povremeno na dionicama cesta gdje traju radovi te na gradskim prometnicama i obilaznicama.

Kolona od oko dva kilometra stvorila se na autocesti A1 između čvorova Lučko i Donja Zdenčina te od čvorova Zagreb Zapad i Buzin (A3) prema čvoru Lučko. Zastoj je i na autocesti A3 Bregana Lipovac pred naplatnom postajom Zagreb istok u smjeru Lipovca, a kolona vozila duga je oko pet kilometara.

Na zagrebačkoj zaobilaznici, osim zbog prometne nesreće, kolona u pokretu, uz povremene zastoje, stvara se i zbog radova između čvorova Jakuševec i Kosnica. Osim tamo, kolona u zoni radova je i na Jadranskoj magistrali (DC8) u Senju te na dionici Strožanac-Split. Zastoj i kolona stvorili su se i na državnoj cesti DC1 Lučko-Rakov Potok.

Foto: screenshot 24sata
www.sjever.hr / 24sata.hr
28.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.