Now Reading:
VOZAČI, OPREZ! Velike gužve i prometna nesreća na zagrebačkoj obilaznici stvaraju probleme
Full Article 2 minutes read

VOZAČI, OPREZ! Velike gužve i prometna nesreća na zagrebačkoj obilaznici stvaraju probleme

Uoči produženog vikenda, diljem zemlje stvaraju se velike gužve, a probleme na zagrebačkoj obilaznici dodatno stvaraju radovi i prometna nesreća zbog čega se vozi uz ograničene brzine od 40 kilometara na sat, prenose 24sata.

Naime, na zagrebačkoj obilaznici između čvora Kosnica i čvora Jakuševec u smjeru Bregane dogodila se prometna nesreća zbog koje se vozi uz ograničenje brzine 40 kilometara na sat.

Uz to, prema informacijama HAK-a, pojačan je promet na cestama u smjeru mora, zastoji su povremeno na dionicama cesta gdje traju radovi te na gradskim prometnicama i obilaznicama.

Kolona od oko dva kilometra stvorila se na autocesti A1 između čvorova Lučko i Donja Zdenčina te od čvorova Zagreb Zapad i Buzin (A3) prema čvoru Lučko. Zastoj je i na autocesti A3 Bregana Lipovac pred naplatnom postajom Zagreb istok u smjeru Lipovca, a kolona vozila duga je oko pet kilometara.

Na zagrebačkoj zaobilaznici, osim zbog prometne nesreće, kolona u pokretu, uz povremene zastoje, stvara se i zbog radova između čvorova Jakuševec i Kosnica. Osim tamo, kolona u zoni radova je i na Jadranskoj magistrali (DC8) u Senju te na dionici Strožanac-Split. Zastoj i kolona stvorili su se i na državnoj cesti DC1 Lučko-Rakov Potok.

Foto: screenshot 24sata
www.sjever.hr / 24sata.hr
28.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.