Now Reading:
VESELO I ATRAKTIVNO Ove nedjelje u Novom Marofu započinje Historic trail
Full Article 2 minutes read

VESELO I ATRAKTIVNO Ove nedjelje u Novom Marofu započinje Historic trail

Prva od šest utrka koje će se bodovati za novi Historic trail cup, u organizaciji AK Varaždin, započet će u Novom Marofu. U ovom produženom vikendu, u nedjelju 30. travnja , trkači će izaći na: 5 km – Marofski Mini Trail 14 km – Fun&Pain Trail “Čevo – Novi Marof”.

42 km – Brdski maraton “Ivanec – Novi Marof”
85 km – Prvenstvo Hrvatske u trailu – “Novi Marof – Ivanec – Novi Marof”

Tako će Novi Marof ponovno biti središte dobre i pozitivne atmosfere koju ovi vrijedni sportaši i rekreativci nose sa sobom. Start Prvenstva Hrvatske u dugom trailu na čak 85 km biti će u Novom Marofu već u 6 sati ujutro. Ipak oni moraju istrčati respektabilnu kilometražu preko Grebengrada do Ivanca i natrag.

Iz Ivanca u 9 sati starta utrka na 42 km koja ima cilj također u Novom Marofu. Najposjećenija utrka je ona na 14 km, Fun and Pain koja ove godine započinje u 10.30 iz samog dvorca Bela II u Beli, te preko Čeva i Grebengrada dovodi i ove trkače do cilja u Novi Marof. Start Marofskog mini trail dužine 5 km obilježit će pucanj Grebengradskih haramija točno u 12 sati , a vodi trkače okolicom Novog Marofa. Svi oni će tokom dana stizati na cilj kod vanjske pozornice KC Ivan Rabuzin, gdje će sve prisutne zabavljati i pjesmom dočekivati veseli voditelj i DJ, a najbolje očekuju i vrijedne nagrade.

Vesela i pozitivna atmosfera nikad nije izostala na ovim događanjima, stoga dođite u Novi Marof podržati trkače i usput se i vi dobro zabavite.

Više o samim utrkama i rutama možete pročitati na stranicama AK Varaždin.

sjever.hr
28.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.