Now Reading:
VESELO I ATRAKTIVNO Ove nedjelje u Novom Marofu započinje Historic trail
Full Article 2 minutes read

VESELO I ATRAKTIVNO Ove nedjelje u Novom Marofu započinje Historic trail

Prva od šest utrka koje će se bodovati za novi Historic trail cup, u organizaciji AK Varaždin, započet će u Novom Marofu. U ovom produženom vikendu, u nedjelju 30. travnja , trkači će izaći na: 5 km – Marofski Mini Trail 14 km – Fun&Pain Trail “Čevo – Novi Marof”.

42 km – Brdski maraton “Ivanec – Novi Marof”
85 km – Prvenstvo Hrvatske u trailu – “Novi Marof – Ivanec – Novi Marof”

Tako će Novi Marof ponovno biti središte dobre i pozitivne atmosfere koju ovi vrijedni sportaši i rekreativci nose sa sobom. Start Prvenstva Hrvatske u dugom trailu na čak 85 km biti će u Novom Marofu već u 6 sati ujutro. Ipak oni moraju istrčati respektabilnu kilometražu preko Grebengrada do Ivanca i natrag.

Iz Ivanca u 9 sati starta utrka na 42 km koja ima cilj također u Novom Marofu. Najposjećenija utrka je ona na 14 km, Fun and Pain koja ove godine započinje u 10.30 iz samog dvorca Bela II u Beli, te preko Čeva i Grebengrada dovodi i ove trkače do cilja u Novi Marof. Start Marofskog mini trail dužine 5 km obilježit će pucanj Grebengradskih haramija točno u 12 sati , a vodi trkače okolicom Novog Marofa. Svi oni će tokom dana stizati na cilj kod vanjske pozornice KC Ivan Rabuzin, gdje će sve prisutne zabavljati i pjesmom dočekivati veseli voditelj i DJ, a najbolje očekuju i vrijedne nagrade.

Vesela i pozitivna atmosfera nikad nije izostala na ovim događanjima, stoga dođite u Novi Marof podržati trkače i usput se i vi dobro zabavite.

Više o samim utrkama i rutama možete pročitati na stranicama AK Varaždin.

sjever.hr
28.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.