Now Reading:
U nedjelju pravac Zelendvor! Uživajte u dobrom društvu i besplatnom grahu, sudjelujte na humanitarnim turnirima, a klince očekuju napuhanci!
Full Article 50 second read

U nedjelju pravac Zelendvor! Uživajte u dobrom društvu i besplatnom grahu, sudjelujte na humanitarnim turnirima, a klince očekuju napuhanci!

Ove vas nedjelje, uoči Međunarodnog praznika rada, u Zelendvoru očekuje niz sadržaja, kako zabavnih, tako i sportskih, a volite li sportske i slične aktivnosti, ne propustite prijaviti se za humanitarni turnir.

Uz već tradicionalni besplatan grah koji će se dijeliti od 11 sati, bit će organiziran malonogometni i odbojkaški turnir te turnir u beli, a sav prihod od donacija i kotizacije namijenjen je provedbi aktivnosti Udruge Zipka – udruge udomitelja za djecu i mlade Varaždinske županije.

Za turnir u malom nogometu i odbojci možete se prijaviti na broj 098/405-566 ili od 9 sati u Zelendvoru, a kotizacija po ekipi iznosi 15 eura. Za turnir u beli prijave se primaju na broju 091/22-11-834 ili u Zelendvoru od 9 sati. Kotizacija za ovaj turnir iznosi 20 eura po ekipi.

Osim spomenutog, moćo ćete sudjelovati u natjecanju u pikadu i gađanju zračnom puškom, a za najmlađe posjetitelje osigurana je zabava na napuhancima.

foto: zelendvor.hr
a.kučić/sjever.hr
28.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.