Now Reading:
Održana 19. Smotra učeničkih zadruga KZŽ – Čak 17 zadruga osnovnih i srednjih škola predstavilo zanimljive i inovativne proizvode
Full Article 1 minutes read

Održana 19. Smotra učeničkih zadruga KZŽ – Čak 17 zadruga osnovnih i srednjih škola predstavilo zanimljive i inovativne proizvode

Ovogodišnje, 19. izdanje Smotre učeničkih zadruga Krapinsko – zagorske županije u petak je na Trgu mladosti kod Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok, okupilo 17 zadruga zagorskih odgojno – obrazovnih ustanova.

Smotru je otvorila zamjenica krapinsko – zagorskog župana Jasna Petek, koja je i obišla svih 17 štandova zadruga.

– Ovo je prigoda da svi vi prezentirate što ste radili jer kada se u nečemu trudite, očekujete da to vide i drugi. Postoji nešto što u zadruzi sigurno njegujete, a to je zadrugarstvo, znači drugarstvo, suradnja, timski rad, poštivanje različitosti i njegovanje poduzetničkog duha. To su vještine koje će vam jako trebati u vašem budućem životu – rekla je zamjenica Petek.

Okupljene je pozdravila i ravnateljica škole domaćina, ŠUDIGO – a Zabok, Božica Šarić, zatim izaslanica gradonačelnika Grada Zaboka Petra Vrančić Lež, predsjednik Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Krapina i direktor Regeneracije Zabok Anđelko Švaljek, tajnica Hrvatskog saveza učeničkih zadruga Blanka Horvat te Brankica Zbanatski u ime provedbenog povjerenstva.

U sklopu smotre održana su i kreativne radionice te okrugli stol za voditelje zadruga.

www.sjever.hr
28.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.