Now Reading:
Kulturno – umjetničkim programom završili Dani Općine, Župe i Osnovne škole Đurmanec! “Đurmanec se uistinu ima čime dičiti i pohvaliti!”
Full Article 2 minutes read

Kulturno – umjetničkim programom završili Dani Općine, Župe i Osnovne škole Đurmanec! “Đurmanec se uistinu ima čime dičiti i pohvaliti!”

Posljednjeg dana obilježavanja Dana Općine, u ponedjeljak je održan kulturno umjetnički program Dječjeg vrtića Đurmanec, Osnovne škole Đurmanec i Kulturno umjetničkog društva Đurmanec.

U prigodnom programu sudjelovala su djeca iz starije vrtićke odgojne skupine s folklornom pokretnom igrom “Mi smo djeca vesela” i pjesmicom na kajkavskom narječju “Kokotiček”.

– Iznimno smo ponosni na naše mališane što su pred brojnom publikom izveli svoje točke te time obogatili program i uveličali završnu ceremoniju obilježavanja Dana Općine. Ono što je najbitnije, i djeca i brojni gledatelji su uživali u izvedbi, a s radošću ćemo se i dalje odazivati na sva događanja koja organizira Općina – izjavila je ravnateljica Dječjeg vrtića Jasminka Klasić.

Zainteresirano mnoštvo u prigodnom programu zabavljali su, uz Dječji vrtić Đurmanec, i Osnovna Škola Đurmanec te KUD Đurmanec, a odaziv i reakcija publike je bila odlična! Na taj način završeno je obilježavanje Dana Općine, Župe i Osnovne škole Đurmanec.

Načelnik Đurmanca Damir Belošević pohvalio je napore koje KUD, vrtić i osnovna škola kao i ostale udruge ulažu povodom obilježavanja Dana Općine, te zahvalio svim sudionicima kulturno – umjetničkog programa, svim sumještankama i sumještanima te svima onima koji su na bilo koji način uveličali obilježavanje Dana Općine.

www.sjever.hr
28.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.