Now Reading:
Kulturno – umjetničkim programom završili Dani Općine, Župe i Osnovne škole Đurmanec! “Đurmanec se uistinu ima čime dičiti i pohvaliti!”
Full Article 2 minutes read

Kulturno – umjetničkim programom završili Dani Općine, Župe i Osnovne škole Đurmanec! “Đurmanec se uistinu ima čime dičiti i pohvaliti!”

Posljednjeg dana obilježavanja Dana Općine, u ponedjeljak je održan kulturno umjetnički program Dječjeg vrtića Đurmanec, Osnovne škole Đurmanec i Kulturno umjetničkog društva Đurmanec.

U prigodnom programu sudjelovala su djeca iz starije vrtićke odgojne skupine s folklornom pokretnom igrom “Mi smo djeca vesela” i pjesmicom na kajkavskom narječju “Kokotiček”.

– Iznimno smo ponosni na naše mališane što su pred brojnom publikom izveli svoje točke te time obogatili program i uveličali završnu ceremoniju obilježavanja Dana Općine. Ono što je najbitnije, i djeca i brojni gledatelji su uživali u izvedbi, a s radošću ćemo se i dalje odazivati na sva događanja koja organizira Općina – izjavila je ravnateljica Dječjeg vrtića Jasminka Klasić.

Zainteresirano mnoštvo u prigodnom programu zabavljali su, uz Dječji vrtić Đurmanec, i Osnovna Škola Đurmanec te KUD Đurmanec, a odaziv i reakcija publike je bila odlična! Na taj način završeno je obilježavanje Dana Općine, Župe i Osnovne škole Đurmanec.

Načelnik Đurmanca Damir Belošević pohvalio je napore koje KUD, vrtić i osnovna škola kao i ostale udruge ulažu povodom obilježavanja Dana Općine, te zahvalio svim sudionicima kulturno – umjetničkog programa, svim sumještankama i sumještanima te svima onima koji su na bilo koji način uveličali obilježavanje Dana Općine.

www.sjever.hr
28.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.