Now Reading:
Povijesna sezona bedekovčanskih odbojkašica – OK Bedex 2 u konkurenciji 12 ekipa izborio 1. mjesto!
Full Article 2 minutes read

Povijesna sezona bedekovčanskih odbojkašica – OK Bedex 2 u konkurenciji 12 ekipa izborio 1. mjesto!

Odbojkaški klub Bedex ove je subote bio domaćin posljednjeg 22.kola 4.HOL sjever-seniorke Odbojkaškog saveza VŽ, gdje su ugostili trećeplasirane odbojkašice iz ŽOK Ludbreg 2.

Unatoč očekivanjima s obje strane, ozbiljnijeg otpora nije bilo, čemu su najzaslužnije Bedexice koje svojom odličnom igrom nisu ni u jednom trenutku dovele u pitanje ishod utakmice te su je završile sa uvjerljivih 3:0 (25:12,25:7,25:4).

Time su samo potvrdile svoj status od prethodnog kola, gdje su pobjedom nad drugoplasiranom ekipom OK Štrigova osigurale naslov prvakinja. Djevojke su dominirale cijelu sezonu te sa ukupno 20 pobjeda i 2 poraza u konkurenciji od 12 ekipa zasluženo osvojile 1.mjesto!

Za OK Bedex 2 igrale su:

Ema Ocvirek, Ema Jambrek(kap.), Dorotea Prančić, Eva Špiljak, Petra Vračević, Lorena Mikulec, Laura Mrkoci, Gabriela Vurnek, Marta Vurnek, Nika Granc, Daria Ban, trenerica Ivana Čehulić.

Moramo istaknuti da sve ove djevojke godištem pripadaju kategoriji mlađih kadetkinja, a natjecale su se u kategoriji seniorki.

Ovom titulom Bedex 2 se priključio Bedexu 1, koji je već ranije osvojio naslov u 3.HOL sjever, ligi u kojoj će sljedeće sezone igrati upravo Bedex 2, dok Bedex 1 odlazi u 2.HOL.

Veliki je to uspjeh odbojke u Bedekovčini u definitivno povijesnoj sezoni, koja može donijeti još veći procvat ekipnog ženskog sporta u toj općini, kao jednog od dva centra ovoga sporta u Zagorju.

www.sjever.hr
27.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.