Now Reading:
Automobilom podletio pod vlak na prijelazu – vozač (73) teško ozlijeđen
Full Article 1 minutes read

Automobilom podletio pod vlak na prijelazu – vozač (73) teško ozlijeđen

vlak

U Kenđelovcu je u srijedu oko 14.28 sati došlo do teške prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, izvijestili su iz Policijske uprave koprivničko – križevačke.

Naime, 73-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel zagrebačke registarske oznake u smjeru mjesta Cirkvena te dolaskom do prijelaza ceste preko željezničke pruge na kojem nema uređaja za zatvaranje prometa i uređaja za davanje znakova kojima se najavljuje približavanje vlaka, a gdje je vidno postavljen prometni znak „Obavezno zaustavljanje“ i „Andrijin križ“, nije se zaustavio već je vožnju nastavio preko prijelaza. Tom prilikom došlo je do naleta prednjeg dijela putničkog vlaka na vozilo, a kojim vlakom je upravljao 34-godišnji strojovođa.

Nakon sudara došlo je do rotacije osobnog automobila i udara u teretno vozilo Opel križevačke registarske oznake, kojim je upravljao 27-godišnji vozač te odbacivanja osobnog automobila van kolnika i udara u prometne znakove.

U prometnoj nesreći 73-godišnji vozač je zadobio teške tjelesne ozljede i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
Zbog obavljanja očevida od 14.35 do 16.45 sati, željeznički promet navedenom prugom bio je u prekidu.

Foto: ilustracija

www.sjever.hr
27.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.