Now Reading:
Varaždinci, uključite se! I vi odlučujete koji će biti prioriteti gradske uprave u narednom razdoblju – donosimo detalje
Full Article 50 second read

Varaždinci, uključite se! I vi odlučujete koji će biti prioriteti gradske uprave u narednom razdoblju – donosimo detalje

korzo

Iz Grada Varaždina priopćili su da će se do 3. svibnja 2023. godine provoditi savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja gradskog proračuna za ovu godinu te projekcije za 2024. i 2025. godinu.

Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću jest upoznavanje javnosti s Nacrtom Proračuna Grada Varaždina za 2023. godinu i projekcijama za 2024. i 2025. godinu te dobivanje utemeljenih prijedloga, primjedbi i mišljenja.

Materijale i obrasce relevantni za savjetovanje kao i sam Nacrt Proračuna, pronaći ćete na web stranici Grada Varaždina pod rednim brojem 19.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca zaključno do 3. svibnja 2023. godine s naznakom „Mišljenja, primjedbe i prijedlozi o Nacrtu Proračuna Grada Varaždina za 2023. godinu i projekcije za 2024. i 2025. godinu” na e-mail adresu: proracun@varazdin.hr.

sjever.hr
26.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.