Now Reading:
SDP TVRDI NAJJAČI SMO NAJJAČI!!! A Međimurje? Ma i to ćemo riješiti!! Hajdaš Dončić kaže da ta regija zavređuje poštenu vlast!!
Full Article 3 minutes read

SDP TVRDI NAJJAČI SMO NAJJAČI!!! A Međimurje? Ma i to ćemo riješiti!! Hajdaš Dončić kaže da ta regija zavređuje poštenu vlast!!

Zagorski SDP okupio se u Konjščini kako bi obilježio 30 godina postojanja te stranke u Krapinsko-zagorskoj županiji. Na konvenciju je stigao i prvi čovjek SDP-a Peđa Grbin koji nije krio zadovoljstvo uspjehom stranke u Varaždinu u susjednoj Varaždinskoj županiji gdje je nedavno SDP osvojio natpolovičnu većinu na prijevremenim izborima za Gradsko vijeće.

-Rezultat u Varaždinu je odličan, ali on je prije svega posljedica rada Nevena Bosilja i ekipe koju je SDP okupio u Varaždinu, koji su u vrlo kratkom roku počeli rješavati one ključne probleme koji tamo egzistiraju. To je od bala, pa nadalje, a građani su to prepoznali. Jednostavno, kratko i jasno – u dahu je rekao Grbin. Slično razmišlja i predsjednik SDP-a Krapinsko-zagorske županije i saborski zastupnik Siniša Hajdaš Dončić.

Drago mi je da je Neven Bosilj uspio ostvariti izvanredan, izvrstan rezultat. To samo dokazuje da s dobrim prepoznavanjem ljudi na lokalnoj razini SDP svakim danom jača – mišljenja je Hajdaš Dončić.

I dok SDP u Zagorju ima svog župana te niz gradonačelnika i načelnika, u Varaždinskoj županiji gradonačelnika Varaždina i dva načelnika, u Međimurju toj stranci i ne cvatu ruže.

Naime, na zadnjim izborima izgubili su vlast u Čakovcu gdje su vladali iz mandata u mandat, a otkada je na scenu stupio aktualni župan Matija Posavec tko se više sjeća da je upravo SDP tamo imao župana prije dosta godina. No, Hajdaš Dončić je optimističan i glede Međimurske županije:

-U Međimurskoj županiji nadam se da će kolegice i kolege iz SDP-a pokazati da, ne samo kroz nacionalne politike, nego i lokalne i regionalne, mogu dati odgovore na pitanja koja muče Međimurce. Međimurje je radno intenzivna regija. To je regija koja definitivno zavređuje jednu poštenu vlast. Mislim da naše kolegice i kolege u Međimurju sa svojim javnim djelovanjem to svakog dana i dokazuju.

s.kalajdžija/sjever.hr 26.04. 2023.

Input your search keywords and press Enter.