Now Reading:
SDP TVRDI NAJJAČI SMO NAJJAČI!!! A Međimurje? Ma i to ćemo riješiti!! Hajdaš Dončić kaže da ta regija zavređuje poštenu vlast!!
Full Article 3 minutes read

SDP TVRDI NAJJAČI SMO NAJJAČI!!! A Međimurje? Ma i to ćemo riješiti!! Hajdaš Dončić kaže da ta regija zavređuje poštenu vlast!!

Zagorski SDP okupio se u Konjščini kako bi obilježio 30 godina postojanja te stranke u Krapinsko-zagorskoj županiji. Na konvenciju je stigao i prvi čovjek SDP-a Peđa Grbin koji nije krio zadovoljstvo uspjehom stranke u Varaždinu u susjednoj Varaždinskoj županiji gdje je nedavno SDP osvojio natpolovičnu većinu na prijevremenim izborima za Gradsko vijeće.

-Rezultat u Varaždinu je odličan, ali on je prije svega posljedica rada Nevena Bosilja i ekipe koju je SDP okupio u Varaždinu, koji su u vrlo kratkom roku počeli rješavati one ključne probleme koji tamo egzistiraju. To je od bala, pa nadalje, a građani su to prepoznali. Jednostavno, kratko i jasno – u dahu je rekao Grbin. Slično razmišlja i predsjednik SDP-a Krapinsko-zagorske županije i saborski zastupnik Siniša Hajdaš Dončić.

Drago mi je da je Neven Bosilj uspio ostvariti izvanredan, izvrstan rezultat. To samo dokazuje da s dobrim prepoznavanjem ljudi na lokalnoj razini SDP svakim danom jača – mišljenja je Hajdaš Dončić.

I dok SDP u Zagorju ima svog župana te niz gradonačelnika i načelnika, u Varaždinskoj županiji gradonačelnika Varaždina i dva načelnika, u Međimurju toj stranci i ne cvatu ruže.

Naime, na zadnjim izborima izgubili su vlast u Čakovcu gdje su vladali iz mandata u mandat, a otkada je na scenu stupio aktualni župan Matija Posavec tko se više sjeća da je upravo SDP tamo imao župana prije dosta godina. No, Hajdaš Dončić je optimističan i glede Međimurske županije:

-U Međimurskoj županiji nadam se da će kolegice i kolege iz SDP-a pokazati da, ne samo kroz nacionalne politike, nego i lokalne i regionalne, mogu dati odgovore na pitanja koja muče Međimurce. Međimurje je radno intenzivna regija. To je regija koja definitivno zavređuje jednu poštenu vlast. Mislim da naše kolegice i kolege u Međimurju sa svojim javnim djelovanjem to svakog dana i dokazuju.

s.kalajdžija/sjever.hr 26.04. 2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.