Now Reading:
FOTO Stotine koprivničko-križevačkih školaraca dio najveće amaterske sportske manifestacije u Europi
Full Article 1 minutes read

FOTO Stotine koprivničko-križevačkih školaraca dio najveće amaterske sportske manifestacije u Europi

Na prostoru sportskog igrališta Osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski u Koprivnici u utorak je održan Telemach Dan sporta u sklopu 27. Plazma sportskih igara mladih koje kroz sportske discipline potiču druženje djece i mladih, toleranciju i inkluziju.

Manifestaciji je prisustvovao i zamjenik koprivničko-križevačkog župana Ratimir Ljubić koji je pohvalio sve školarce koji su se uključili u današnja natjecanja i poželio im sreću, naglasivši važnost promocije sporta među djecom i mladima, kao i poticanje usvajanja zdravih navika.

Početak igara započeo je simboličnim paljenjem baklje koju je nosila Ela Sever, koja je osvojila 2. mjesto na u atletici prošle godine na završnici natjecanja u Splitu.

Plazma Sportske igre mladih najveća su amaterska sportska manifestacija u Europi koja pruža priliku djeci osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta da besplatno sudjeluju u sportskim natjecanjima, s time da se u Koprivnici osnovnoškolci natječu u atletici i graničaru. Djeca su uživala u sportskim aktivnostima, a najbolje ekipe izborile su se za plasman na državnu završnicu Plazma Sportskih igara mladih koja će se sredinom srpnja održati u Rijeci.

www.sjever.hr / kckzz.hr
25.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.