Now Reading:
UŽAS!!! Trener razbijao, urlao, vrijeđao i prijetio djeci: Je*at ću vam mater svima
Full Article 2 minutes read

UŽAS!!! Trener razbijao, urlao, vrijeđao i prijetio djeci: Je*at ću vam mater svima

U redakciju Indexa stigla je snimka s poluvremena utakmice juniora NK Croatije iz Bogdanovaca, koji se natječu u 1. Županijskoj nogometnoj ligi Vukovarsko-srijemske županije gdje je vidljivo kako trener Josip Lovrić, inače predsjednik HDZ-ovog ogranka u Vukovaru, razbija, vrijeđa i prijeti svojim igračima.

Naime, trener juniorske ekipe iz Bogdanovaca je na poluvremenu ušao u svlačionicu gdje su njegovi igrači sjedili, pa započeo svoj monolog, da bi potom papire koje je držao u ruci bacio u zid. Zatim je bijesan prevrnuo stol i počeo urlati.

-Koga vi predstavljate? Je*at ću vam mater svima. Vi ćete mene brukati, pametnjakovići? Šta pametuješ, koju pi*ku materinu? Vi ste igrači… Vi ste pi*ke – samo je dio uvreda koje je Lovrić uputio svojim igračima, od kojih su neki maloljetni.

No, na tome nije stalo, pa je trener uz vrijeđanje prijetio i šamaranjem i batinama.

Dopredsjednik kluba osudio je ovakvo ponašanje trenera i za Index izjavio kako je smijenjen isti dan kada je ova informacija stigla do vodstva kluba.

Kompletna uprava stoji iza djece. Ovo je bilo totalno van naše kontrole, dogodilo se na poluvremenu – rekao je za Index.

Video pogledajte ovdje.

Foto: screenshot index.hr
www.sjever.hr / index.hr
25.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.