Now Reading:
Mladi košarkaši Vindije među osam u KUPU regije Hrvatske za predkadete – s Marsonijom za povijest i odlazak na Final four!
Full Article 2 minutes read

Mladi košarkaši Vindije među osam u KUPU regije Hrvatske za predkadete – s Marsonijom za povijest i odlazak na Final four!

Mladi košarkaši Vindije (2008/2009.godište) napravili su povijesni uspjeh ulaskom među 8 najboljih ekipa u KUPU regije Hrvatske za predkadete.

U nedjelju je odigrano zadnje kolo protiv ekipe D. Kraljevca i ostvarena je pobjeda 57:29, gdje je ekipa bez obzira na mali broj zabijenih koševa, bila dobro pucački raspoložena sa čak sedam pogođenih trica.

Ekipa je uvjerljivo osvojila prvo mjesto sa 10 pobjeda u isto toliko utakmica i prima najmanje koševa, gdje je u tih 10 utakmica primila ukupno 336 koševa, što je prosjek samo 33,6 primljenih koševa po utakmici. Dobra obrana je uvijek ključ i zaštitni znak svake dobre i pobjedničke ekipe.

Utakmica se igra u subotu, 6. svibnja s početkom u 17.30 sati u dvorani Graberje.

-Uspjeh je tim veći što smo ovaj drugi dio sezone odigrali bez dva igrača (Roko Čović i Marko Cesar) koje smo ustupili KK Grafičar da igraju u jedinstvenoj predkadetskoj prvoj ligi. Gledajući širu sliku prije početka prvenstva, moja ideja je bila da dobijemo win-win situaciju, a to znači da oni stječu iskustva igrajući s najboljim igračima i klubovima u Hrvatskoj, a da mi proširimo roster povećavajući minutažu drugim igračima te da dobijemo za narednu sezonu dodatnih 2-3 igrača. Mogu reći da sam u potpunosti to sproveo u djelo, a dodana vrijednost toga je da se uz gore navedeno prioritetno razvijanje igrača, ostvario i veliki rezultat – izjavio je trener ekipe, Dražen Cesar.

Ovaj uspjeh su ostvarili: Marko Vrbanec, Andrej Martinez, Franko Miko, Frane Ahmetović, Matej Mikulić, Leon Mežnarić, Jan Drenovački, Fran Gabrijel Benjak, Andro Pešić, Matija Belošević , David Gajski, Fran Dolenc, Fran Rakonić i Maks Turčić pod vodstvom trenera Dražena Cesara.

sjever.hr
25.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.