Now Reading:
Po 6. put održan Polumaraton Zrinskih koji je okupio više od 800 sudionika
Full Article 2 minutes read

Po 6. put održan Polumaraton Zrinskih koji je okupio više od 800 sudionika

U okviru obilježavanja Dana Međimurske županije točno u 9 sati u Zrinsko-Frankopanskoj ulici u Čakovcu startala je utrka građana na 5 kilometara i 6. Polumaraton Zrinski(h) od 21.0975 kilometara. Oko 700 trkača prošlo je svim dijelovima grada prema cilju na Tru Republike.

Organizator utrke je Atletski klub „Međimurje“ Čakovec, a u osiguranje staze uključila se Policijska uprava međimurska i Javna vatrogasna postrojba Čakovec.

Osim utrka na 21 kilometar koju je istrčalo oko 300 trkača, održana je utrka za građane na 5 kilometara u kojoj je sudjelovalo oko 400 trkača, kao i utrka za vatrogasce, a novitet u polumaratonu bila je utrka Team building race na kojoj je sudjelovala i ekipa Međimurske županije.

Pobjednici su svi sudionici, a u cilj su najbrže ušli: na 21 km Andrej Hladnik (AK Varaždin), Blaž Car- Pavlic (AK Kvarner), Kristijan Rubinić (AK Jastreb 99), dok su na 5 km najbrži bili Neven Čorko (AK Rudolf Perešin), Karlo Dimec (AK Rudolf Perešin) i Dominik Šprem (TK Bube)

Čestitke svim sportašicama, sportašima, volonterima, organizatorima koji su bili dijelom sportskih događaja i time još jednom pokazali da Međimurje podržava sport i da smo zasluženo Europska regija sporta, poručili su iz Međimurske županije.

sjever.hr/medjimurska-zupanija.hr
23.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.