Now Reading:
Mortus pijana žena izvrijeđala policajca: Dobro veče, majmune. Ti si simpatičan, zato si majmunče!
Full Article 2 minutes read

Mortus pijana žena izvrijeđala policajca: Dobro veče, majmune. Ti si simpatičan, zato si majmunče!

Još je jedan policajac „pošteno” izvrijeđan, a ovaj je naletio pijanoj ženi koja se nimalo nije ustručavala počastiti ga uvredama.

Žena je uhićena nakon što je izvrijeđala policajca u prisutnosti djelatnika hitne pomoći koji je stigao na intervenciju kako bi ocijenio je li sposobna za zadržavanje, piše Danica.hr.

Prema presudi, sve se dogodilo u veljači ove godine u mjestu Matijevići kod Dvora, a Violeta je na koncu prijavljena za remećenje javnog reda i mira.

-Narušavala je javni red i mir na način da je, pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1,83 g/kg, naročito visokim tonom vrijeđala i omalovažavala policijskog službenika riječima: ‘Dobro veče, majmune! Ti si simpatičan, zato si majmunče!’.Sve je to izgovorila u prisustvu djelatnika hitne medicinske pomoći Dvor – zaključila je prekršajna sutkinja u presudi koju je donijela ovih dana.

Violeta je najprije prebačena u dom zdravlja gdje je pregledana s obzirom da je bila pod znatnim utjecajem alkohola. Nakon toga je uhićena i zadržana u policijskom pritvoru, a puštena je nakon što se otrijeznila, piše Danica.

Sutkinja ju je proglasila krivom i kaznila sa 70 eura. No, kako je dan provela u policijskom pritvoru, ne mora ništa platiti, osim što mora podmiriti 15 eura troškova prekršajnog postupka. Presuda je nepravomoćna i Violeta se na nju može žaliti.

foto: ilustracija (arhiva)
sjever.hr/danica.hr
23.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.