Now Reading:
Najbolji svjetski automobilisti projurit će i Trakošćanom! Varaždinska policija upozorava: Na snazi će biti posebna prometna regulacija
Full Article 2 minutes read

Najbolji svjetski automobilisti projurit će i Trakošćanom! Varaždinska policija upozorava: Na snazi će biti posebna prometna regulacija

Ove nedjelje na području Varaždinske županije, održat će se međunarodno auto rally natjecanje „WRC Croatia Rally 2023.“, zbog čega će na snazi biti posebna prometna regulacija, priopćila je varaždinska policija.

U sklopu natjecanja, brzinski ispit 17 i 19 održat će se na relaciji „Trakošćan – Macelj- Vrbno“ 13,15 km (ŽC2258, i ŽC2083) i to u vremenu od 7.08 do 13.30 sati.

Dolazak natjecatelja na navedeno područje, prostor oko dvorca Trakošćan predviđen je između 6 i 7.08 sati, kada kreće prvi start brzinskog testa.

-S obzirom na značaj manifestacije, tog se dana od ranih jutarnjih sati na prilaznim prometnicama -prema Trakošćanu očekuje pojačani intenzitet prometa, a za potrebe sigurnog i nesmetanog održavanja same utrke, od 4 sata bit će u potpunosti zatvoren promet za sve sudionike na trasi kretanja natjecatelja ŽC 2258 Trakošćan – Macelj i ŽC 2083 Macelj – Vrbno – priopćili su iz policije.

Sve sudionike u prometu mole da koriste okolne obilazne pravce. U vrijeme održavanja utrke bit će postavljena privremena prometna signalizacija koja će obavještavati sudionike o zabrani prometa i obilaznim pravcima.

Završetak manifestacije i otvaranje cestovnog pravca Trakošćan – Vrbno predviđen je za oko 14 sati.

-Kako je ova utrka jedan od značajnijih sportskih događaja u Hrvatskoj, molimo građane za razumijevanje i postupanje po privremenoj prometnoj signalizaciji te znakovima i naredbama policijskih službenika koji će osiguravati održavanje utrke – apeliraju iz varaždinske policije.

www.sjever.hr
22.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.