Now Reading:
Započeo je WRC spektakl! Evo gdje se danas sve vozi
Full Article 2 minutes read

Započeo je WRC spektakl! Evo gdje se danas sve vozi

Četvrta etapa Svjetskog prvenstva u reliju službeno je otvorena u četvrtak ceremonijalnim startom kod zagrebačkih fontana.

U četvrtak je održan ceremonijalni start utrke kod zagrebačkih fontana. U prekrasnom ambijentu vozači su se predstavili pred nekoliko stotina gledatelja i tako službeno otvorili najveći sportski događaj u Hrvatskoj.

Međutim, ono pravo počinje danas. Prvi brzinski ispit počeo je nešto poslije osam sati ujutro.

Prvi brzinski ispit je na relaciji Mali Lipovec – Smerovišće – Cerina – Šipački Breg – Dragonoš – Gluščić Breg – Svinjarići – Grdanjci počinje u 8 sati i 3 minute, a drugi u 14 sati i 45 minuta. Prometnice će na tom području stoga biti zatvorene za sav promet od 5 sati i 3 minute do 17.45.

Treći brzinski ispit na relaciji Gabrovica – Stojdraga – Poklek – Novo Selo Žumberačko – Osunja – Budinjak – Gornja Vas – Hartje (Općina Žumberak) starta u 8 sati i 56 minuta, a četvrti u 15.38. Dio prometnica zato će za sav promet biti zatvoren između 5.56 i 18 sati i 38 minuta.

Prije i za vrijeme održavanja utrke promet će na prilaznim ulicama također biti otežan ili zatvoren. U suradnji s policijskim djelatnicima i sucima, kontrolirano će se propuštati promet za lokalno stanovništvo, piše Radio Samobor, a prenosi 24sata.

Svakako treba istaknuti i hvalevrijednu gestu Toyote koja je iz solidarnosti zbog smrti Craiga Breena prijavila samo dva automobila za utrku.

sjever.hr/24sata.hr/radiosamobor.hr
21.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.