Now Reading:
Prometnu nesreću kod Učeničkog doma u Varaždinu uzrokovao 16-godišnjak!!! Doletio u zavoj, pa izgubio nadzor
Full Article 1 minutes read

Prometnu nesreću kod Učeničkog doma u Varaždinu uzrokovao 16-godišnjak!!! Doletio u zavoj, pa izgubio nadzor

U četvrtak u 10.55 sati u Hallerovoj aleji u Varaždinu došlo je do prometne nesreće u kojoj su ozlijeđene tri osobe, a nju je uzrokovao 16-godišnjak.

Naime, kako je izvijestila PU varaždinska, 16-godišnjak je upravljao osobnim vozilom prije stjecanja prava na upravljanje te se kretao Hallerovom alejom iz smjera ulice Ratimira Hercega u smjeru Stanka Vraza.

Zbog neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku, pri izlasku iz lijevog zavoja, u kočenju je izgubio nadzor nad upravljačem te u zanošenju prešao na suprotnu stranu kolnika gdje je prednjim dijelom vozila udario u prednji dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 26-godišnjak.

Od siline udara vozilo 26-godišnjaka je odbačeno unazad te je stražnjim dijelom udarilo u metalni stup javne rasvjete. U prometnoj je nesreći ozlijeđen 26-godišnji vozač te dvojica putnika iz vozila 16-godišnjaka, starosti 18 i 19 godina. Medicinska im je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove će se ozljede okvalificirati naknadno.

www.sjever.hr
21.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.