Now Reading:
Prometnu nesreću kod Učeničkog doma u Varaždinu uzrokovao 16-godišnjak!!! Doletio u zavoj, pa izgubio nadzor
Full Article 1 minutes read

Prometnu nesreću kod Učeničkog doma u Varaždinu uzrokovao 16-godišnjak!!! Doletio u zavoj, pa izgubio nadzor

U četvrtak u 10.55 sati u Hallerovoj aleji u Varaždinu došlo je do prometne nesreće u kojoj su ozlijeđene tri osobe, a nju je uzrokovao 16-godišnjak.

Naime, kako je izvijestila PU varaždinska, 16-godišnjak je upravljao osobnim vozilom prije stjecanja prava na upravljanje te se kretao Hallerovom alejom iz smjera ulice Ratimira Hercega u smjeru Stanka Vraza.

Zbog neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku, pri izlasku iz lijevog zavoja, u kočenju je izgubio nadzor nad upravljačem te u zanošenju prešao na suprotnu stranu kolnika gdje je prednjim dijelom vozila udario u prednji dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 26-godišnjak.

Od siline udara vozilo 26-godišnjaka je odbačeno unazad te je stražnjim dijelom udarilo u metalni stup javne rasvjete. U prometnoj je nesreći ozlijeđen 26-godišnji vozač te dvojica putnika iz vozila 16-godišnjaka, starosti 18 i 19 godina. Medicinska im je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove će se ozljede okvalificirati naknadno.

www.sjever.hr
21.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.