Now Reading:
FOTO Sportski susreti umirovljenika Međimurske županije okupili više od dvjesto sudionika
Full Article 1 minutes read

FOTO Sportski susreti umirovljenika Međimurske županije okupili više od dvjesto sudionika

Više od dvjesto umirovljenika iz cijele županije okupilo se u srijedu na Sportskim susretima umirovljenika Međimurske županije, koje je organizirala županijska Matica umirovljenika.

Članovi brojnih međimurskih podružnica okupljenih u Maticu, natjecali su se u šahu, pikadu, visećoj kuglani i kartanju bele. Više od dvjesto ljudi treće životne dobi, okupljenih u 56 ekipa, pokazali su da im radost druženja nije strana ni u trećoj životnoj dobi. Sportski susreti umirovljenika nastavljaju se tijekom travnja i svibnja natjecanjima u drugim disciplinama.

Predsjednica Matice umirovljenika Međimurske županije Nada Lovrec zahvalila je Međimurskoj županiji na podršci te nizu mjera kojima olakšava život umirovljenika te pohvalila aktivne članove ove najmasovnije asocijacije u međimurskom kraju.

Umirovljenicima je svake godine drag gost njihovih susreta međimurski župan Matija Posavec koji im je i ovoga puta poželio dobro zdravlje i sreću u natjecanjima.

Podupiremo niz vaših aktivnosti, od izletničkih do sportskih, kako bismo pomogli da se što češće okupljate i druženjem uveseljavate svoju svakodnevicu. Lijepo je vidjeti koliko entuzijazma ulažete i u ovaj susret, pružajući primjer mlađima – rekaoje župan Posavec.

www.sjever.hr
21.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.