Now Reading:
Teorijsko praktična radionica STOPALA ZA 5! Dođite i saznajte kako možete utjecati na zdravlje stopala i tijela općenito – evo kada i gdje
Full Article 1 minutes read

Teorijsko praktična radionica STOPALA ZA 5! Dođite i saznajte kako možete utjecati na zdravlje stopala i tijela općenito – evo kada i gdje

stopala

Slobodno možemo reći da su stopala jedan od najvažniji dijelova našeg tijela pa bi samim time bilo poželjno da im pridajemo više pažnje. Upravo stoga vas pozivamo da se pridružite teorijsko – praktičnoj radionici “Stopala za 5” Andree Mustač, koja će se održati ove subote, 22. travnja na zagrebačkom Velesajmu s početkom u 15 sati, a gdje ćete imati priliku saznati sve o tome kako utjecati na zdravlje stopala i tijela općenito.

Naime, stopala su naš jedini kontakt s tlom te prilikom kretanja podnose opterećenje cijelog tijela. Također, šalju našem mozgu itekako bitne informacije o tome kako se kretati. Nažalost, s današnjim načinom života i obućom koju nosimo ta funkcija stopala sve više i više slabi, a time slabe i mogućnosti našeg tijela.

Radionica je namijenjena osobama koje možda već imaju bolove i/ili deformacije te ih zanima koje mogućnosti imaju na izbor, osim operativnog zahvata ili ortopedskih uložaka, zatim onima koji konkretnijih problema, već žele naučiti jednostavne alate do što funkcionalnijeg tijela te roditeljima koji žele pružiti bolje i zdravije opcije svojoj djeci.

Sve detaljne informacije te službeni obrazac prijave možete pronaći ovdje.

www.sjever.hr
19.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.