Now Reading:
Sajmom europskih zemalja učenici OŠ Ljudevit Gaj Krapina obilježit će dan svoje škole – dođite i podržite njihovu kreativnost, maštovitost i trud
Full Article 50 second read

Sajmom europskih zemalja učenici OŠ Ljudevit Gaj Krapina obilježit će dan svoje škole – dođite i podržite njihovu kreativnost, maštovitost i trud

Ovog četvrtka Osnovna škola Ljudevit Gaj Krapina slavi svoj dan, a obilježit će ga na školskom trgu u obliku sajma europskih zemalja.

– Naša “Stara Dama” će na poseban način obilježiti svoj dan, Dan škole provedbom projekta “Različiti, ali zajedno” koji je ove godine usko povezan s Danom Europe. Učenici naše škole predstavit će različite europske zemlje, njihove znamenitosti, kulturu, običaje, gastronomiju i poznate osobe za što su se pripremali tijekom cijele školske godine – poručuju iz škole te dodaju kako su za najuspješnije razredne odjele osigurane i nagrade.

– Naši će vam učenici omogućiti jedinstven doživljaj svake pojedine zemlje okusom, mirisom, igrom, plesom i pjesmom na sajmu zemalja – ističu i pozivaju sve zainteresirane da podrže njihovu kreativnost, maštovitost i trud.

Sajam zemalja će se održati od 9 do 12 sati na dvorištu OŠ Ljudevit Gaj.

www.sjever.hr
17.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.