Now Reading:
Brutalno cipelarenje vojnika snimile i nadzorne kamere. Napadač glumio da je samo prolaznik koji želi pomoći
Full Article 2 minutes read

Brutalno cipelarenje vojnika snimile i nadzorne kamere. Napadač glumio da je samo prolaznik koji želi pomoći

Liječnici se bore za život 21-godišnjeg mladića, inače pripadnika Hrvatske vojske koji je u noći s petka na subotu pretučen i s teškim ozljedama pronađen na parkiralištu.

Sve se događalo na parkiralištu na Trgu Svetog Trojstva u Požegi u noći s petka na subotu, točnije oko 2:25.

Kako javlja Dnevnik Nove TV, brutalan napad su snimile nadzorne kamere. Radilo se o brutalnom cipelarenju, odnosno o višestrukim i snažnim udarcima noge u glavu mladog vojnika, koji je u jednom trenutku ostao bez svijesti.

Nakon toga se napadač udaljava s tog mjesta, a vojnik ostaje ležati. Nova TV doznaje i kako je policija nakon dolaska do mjesta napada nedaleko zatekla i 20-godišnjeg osumnjičenika koji se pravio da ne zna što se dogodilo i da im želi pomoći, a kojeg je kasnije i privela.

Vojnik je u bolnicu u Požegi došao u jako teškom stanju te se ondje morala obaviti i reanimacija. I dalje je u životnoj opasnosti. Riječ je o ozljedama glave, unutarnjem krvarenju, ali i ozljedama drugih dijelova tijela koje dodatno otežavaju i ovako teško liječenje.

O motivima se još ništa ne zna, ali, kako navodi Nova TV, i napadač i žrtva su iz istog malog mjesta u okolici Požege. Roditelji vojnika, koji inače žive u Njemačkoj, na putu su prema Požegi.

Policija provodi daljnje kriminalističko istraživanje i utvrđuju se sve okolnosti navedenog događaja. MORH je naveo kako je tijekom događaja pripadnik HV-a bio izvan službe. Neslužbeno, bio je u noćnom izlasku.

www.sjever.hr / dnevnik.hr
16.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.