Now Reading:
Bosilj proglasio pobjedu: Građani su rekli svoje, a to je ‘Dozvolite našem gradonačelniku da radi svoj posao’
Full Article 2 minutes read

Bosilj proglasio pobjedu: Građani su rekli svoje, a to je ‘Dozvolite našem gradonačelniku da radi svoj posao’

Nakon zatvaranja birališta u Varaždinu, varaždinski gradonačelnik Neven Bosilj i nositelj SDP-ove liste za Gradsko vijeće Grada Varaždina proglasio je izbornu pobjedu. Naime, prema podacima kojima trenutno raspolaže SDP, osvojili su natpolovičnu većinu mandata što znači da će u novom sazivu Gradskog vijeća imati 11 ili 12 vijećnika.

-Zahvaljujem se sugrađankama i sugrađanima koji su izašli po ovom kišnom danu i odradili svoju građansku dužnost i rekli su svoje. A oni su rekli dozvolite našem gradonačelniku da radi svoj posao. Sve one opstrukcije koje su do sada radili u Gradskom vijeću više neće biti moguće jer lista SDP-a koju sam predvodio ja zajedno s mojim zamjenikom Markovićem i direktorom Varkoma Isterom i ostalima koji su bili na listi, je dobila natpolovičnu većinu mandata u Gradskom vijeću – rekao je čelni čovjek Grada.

Iako SDP očito neće trebati koalirati s niti jednom strankom, odnosno listom, Bosilj je poručio kako pružaju ruku suradnje svima, osim ljudima s Nezavisne liste Ivana Čehoka.

– Svima su otvorena moja vrata i možemo raditi u interesu svih građana. Vjerujem da će grad Varaždin konačno prodisati punim plućima i da ćemo konačno moći donijeti proračun i da će taj proračun riješiti bale koje 18 godina zagađuju ulaz u grad – zaključio je Bosilj dodavši kako je SDP-ova lista osvojila više glasova nego sve ostale liste zajedno.

tklopotan / www.sjever.hr
16.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.