Now Reading:
Elitna prostitucija u popularnom koprivničkom kafiću?? Konobarice nudile usluge utjecajnim građanima, jedna sve priznala
Full Article 2 minutes read

Elitna prostitucija u popularnom koprivničkom kafiću?? Konobarice nudile usluge utjecajnim građanima, jedna sve priznala

Policija istražuje slučaj elitne prostitucije u Koprivnici, a sve se navodno odvija u jednom popularnom gradskom kafiću, prenose 24sata.

Naime, portal Danica je ovih dana iz izvora bliskih istrazi neslužbeno doznao kako su u pružanje seksualnih usluga uključene konobarice koprivničkoga kafića. Kako tvrdi njihov sugovornik, radi se o escort prostituciji, što je potkrijepio i fotografijama atraktivnih konobarica s društvenih mreža.

Policija je navodno već ispitala djevojke o cijelom slučaju, a jedna je navodno i sve priznala.

Navodno su seksualne usluge elitnih prostitutki koristili deseci muškaraca iz Koprivnice i okolice u proteklim mjesecima. Jedan od izvora otkrio je kako su među muškarcima i poznati menadžeri, poduzetnici, sportaši i dobrostojeći građani na utjecajnim pozicijama.

Sve je kulminiralo nakon što je policija posumnjala da se u kafiću događa nešto sumnjivo u noćnim satima. Priča se kako je prikriveni policijski istražitelj nakon toga navodno glumio ‘klijenta’ i pritom uspio potvrditi sumnje u prostituciju.

Samo odavanje prostituciji, inače, spada pod prekršaj koji se kažnjava novčanom kaznom od 20 do 100 eura ili kaznom zatvora od 30 dana.

-Slijedom vašeg upita, s obzirom na važeća zakonska ograničenja temeljem Zakona o kaznenom postupku, nismo u mogućnosti odgovoriti na navode iz vašeg upita – priopćili su iz policije za Slobodnu Dalmaciju.

Foto: ilustracija / arhiva
www.sjever.hr / 24sata.hr / danica.hr
15.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.