Now Reading:
OVO SE NE PROPUŠTA Prava poslastica za ljubitelje brzine i adrenalina – Kumrovec i ove godine domaćin završnice WRC Croatia Rallyja
Full Article 1 minutes read

OVO SE NE PROPUŠTA Prava poslastica za ljubitelje brzine i adrenalina – Kumrovec i ove godine domaćin završnice WRC Croatia Rallyja

Kumrovec će i ove godine biti domaćin završnice WRC Croatia Rallyja. Naime, kako najavljuju iz Općine, tamo će se 23. travnja održati završnica ovog sportskog spektakla, odnosno jedne od utrka Svjetskog prvenstva.

Jedan od većih turističkih atrakcija Zagorja, ali i Hrvatske je upravo finale WRC Croatia Rallyja koje će se i ove godine održati u Kumrovcu. U samu su manifestaciju uključene sve kumrovečke udruge, ugostitelji, civilno društvo i Muzej “Staro selo” Kumrovec, a domaćini ponovno očekuju sjajan odaziv na ovaj automobilistički spektakl.

-Kumrovec je idealno mjesto za gledanje rallyja upravo zbog toga što od parkirališta do staze ima svega 5 do 10 minuta pješačenja. S veseljem najavljujemo bogatu ponudu te pozivamo posjetitelje da dođu u Kumrovec na ovaj oktanski spektakl – poručuju iz Općine dodajući da pripreme traju već mjesecima, a sve kako bi posjetitelji bili zadovoljni.

Sve informacije dostupne su na službenoj web stranici WRC Croatia Rallyja.

Foto: arhiva
www.sjever.hr / kumrovec.hr
11.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.