Now Reading:
Pokušaj ubojstva u Zagrebu: Izboden muškarac, policija uhitila dvije osobe
Full Article 2 minutes read

Pokušaj ubojstva u Zagrebu: Izboden muškarac, policija uhitila dvije osobe

U Zagrebu je u petak navečer došlo do pokušaja ubojstva državljanina Nepala, nakon čega je policija ubrzo uhitila još dva Nepalca koja se dovode u vezu s ovim događajem. PU zagrebačka danas je objavila detalje.

-Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjim i 31-godišnjim državljaninom Nepala zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Ubojstvo“ u pokušaju- poručili su iz PU zagrebačke, a prenosi N1.

Naime sumnja se, da su 7. travnja u Zagrebu, četrdesetak minuta poslije ponoći, u hotelskoj sobi, iz neutvrđenog razloga, dvojica osumnjičenih, verbalno, a potom i tjelesno sukobili s 24-godišnjim državljaninom Nepala. Za vrijeme trajanja sukoba osumnjičeni 24-godišnjak je u jednom trenutku pokušao usmrtiti oštećenog 24-godišnjaka na način da mu je oštrim predmetom zadao više ubodnih rana po tijelu, a nakon čega su osumnjičeni 24-godišnjak i 31-godišnjak pobjegli.

Nakon bijega s mjesta događaja dvojica osumnjičenih državljana Nepala, dogovorili su se kako će 31-godišnjak prikriti tragove opisanog kaznenog djela, a što je isti u konačnici i učinio.

Unatoč njihovom dogovoru o prikrivanju kaznenog djela, policijski službenici su operativnim radom utvrdili sam tijek događaja kao i identitet osumnjičenih, te ubrzo pronašli i uhitili osumnjičene osobe.

-Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski su službenici osumnjičene predali pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće podnijeli nadležnom državnom odvjetništvu – priopćili su iz policije.

Foto: ilustracija
sjever.hr/n1info.hr
09.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.