Now Reading:
Čestitka župana Međimurske županije Matije Posavca u povodu blagdana Uskrsa
Full Article 2 minutes read

Čestitka župana Međimurske županije Matije Posavca u povodu blagdana Uskrsa

Na najveći kršćanski blagdan, svoju čestitku uputio je međimurski župan, Matija Posavec:

Poštovani i dragi stanovnici našeg Međimurja,

predahnimo nakratko u blagdanskom ozračju, u okrilju svojih obitelji i bližnjih, kako bismo ponosni na sve uspjehe nastavili graditi naš, međimurski put probitka i razvoja.

Ušli smo u još jednu izazovnu godinu koja od nas traži da se jasno odredimo prema vlastitim interesima i za njih izborimo. Nije to ništa novo kada je o povijesti Međimurja riječ, no nije nova ni činjenica da nikada nismo odustajali od težnje da najbolja rješenja sami implementiramo u naše društvo te da se pri tome oslanjamo isključivo na svoje snage.

Simbolika ovoga blagdana sadržana u Kristovu uskrsnuću neka nas podsjeti da se vjerom i izdržljivošću daleko može stići. Pripadamo kraju u kojem su se ljudi oduvijek oslanjali na vlastite snage i to je odlika našega mentaliteta, pripadamo kraju u kojem ubiremo postignuća vlastitih ruku.

Uskrs je blagdan koji kršćanima simbolizira i duboku humanost društva i usredotočenost na duhovne vrijednosti, a upravo takva je zajednica koju gradimo pokazujući to djelom – brigom za svakog građanina. Međimurska županija okrenuta je svojim ljudima, svakom čovjeku koji će u potporama koje provodimo naći podršku po svojoj mjeri.

U duhu Uskrsa, krenimo dalje ovom našom slavljeničkom godinom u kojoj ćemo obilježiti 30 godina puta prema najuspješnijoj županiji Hrvatske!

Vama i vašim bližnjima, u osobno ime i u ime Međimurske županije želim obilje mira i blagodati, te sretan i blagoslovljen Uskrs!

sjever.hr
09.04.2023

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.