Now Reading:
JE LI MOGUĆE? Širi se snimka mladića koji je u Zagrebu ukrao tramvaj – zvao ljude i snimao se kako ga vozi, pogledajte video
Full Article 2 minutes read

JE LI MOGUĆE? Širi se snimka mladića koji je u Zagrebu ukrao tramvaj – zvao ljude i snimao se kako ga vozi, pogledajte video

Društvenim mrežama širi se snimka mladića koji je u srijedu navečer ukrao ZET-ov tramvaj i vozio ga po Trešnjevci.

Podsjetimo, sinoć nešto prije 23 sata tramvaj je ukraden iz spremišta na zagrebačkoj Remizi, a nešto kasnije djelatnici ZET-a pronašli su ga kod Tratinske ulice, da bi ubrzo stigla i policija koja je pokrenula istragu i izuzela snimke s nadzornih kamera iz tramvaja.

No društvenim mrežama širi se druga snimka, ona koju je snimio sam mladić koji je ukrao i vozio tramvaj. Prema snimci, čini se da je nazvao ljude u grupi na WhatsAppu i hvalio im se otmicom tramvaja, prenosi Index.

-Jel moguće da voziš tramvaj? – govori jedan od onih koji su mu se javili na videopoziv.

-Jesam, jesam! Tu sam, ahahaha. Evo me. Di ste sad, pi*ke? Di ste sad, je*em vam mater. E moram vozit, posao čeka – govori mladić koji vozi tramvaj.

-Ajde dođite do mene. Hoćete da vas pokupim, hoćete da vas pokupim? – dodaje još u nastavku snimke.

-Jel ti to po Trešnjevci voziš tramvaj? – pita netko od više sugovornika u videopozivu.

U jednom trenutku na snimci pored tramvaja prolazi policijski automobil.

-Evo ga, 50 na sat. Isuse, e, policija mi je tu, policija mi je tu. Prošla je policija, niš ne kuže! – govori pred kraj snimke mladić koji je ukrao i vozio tramvaj.

U jednom se trenutku na snimci, inače, vidi i broj telefona mladića koji vozi tramvaj. Index je zagrebačku policiju pitao o snimci, no nisu im potvrdili raspolažu li već spomenutom snimkom ili tek snimkama videonadzora iz tramvaja. Kazali su nam kako zasad nemaju novih informacija o slučaju te da je kriminalističko istraživanje još u tijeku.

Video pogledajte ovdje.

Foto: screenshot index.hr
www.sjever.hr / index.hr
07.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.