Now Reading:
Blagdanski šoping obavite na vrijeme – donosimo radno vrijeme trgovina i šoping centara, neki skraćeno rade već i u subotu
Full Article 3 minutes read

Blagdanski šoping obavite na vrijeme – donosimo radno vrijeme trgovina i šoping centara, neki skraćeno rade već i u subotu

trgovina

Još u petak sve trgovine rade normalno, a neke su radno vrijeme skratile već u subotu, dok će na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak većina njih biti zatvorena. U nastavku doznajte kako koja trgovina radi.

KONZUM
U subotu sve trgovine rade po rasporedu. Na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak prodavaonice neće raditi.

LIDL
Njihove trgovine su zatvorene i na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak.

PLODINE
Na Uskrs njihovi supermarketi bit će zatvoreni, dok će na Uskrsni ponedjeljak raditi prema nedjeljnom radnom vremenu. Kako koja trgovina radi možete pogledati ovdje.

SPAR I INTERSPAR
Njihove trgovine bit će zatvorene u nedjelju dok će u ponedjeljak raditi skraćeno, ovisno o lokaciji, a informacije o tome pronađite ovdje.

TOMMY
Njihove trgovine će za Uskrs biti zatvorene, a na Uskrsni ponedjeljak će raditi prema prilagođenom radnom vremenu, ovisno o lokaciji. Klikom na poveznicu doznajte kako koja trgovina radi.

STUDENAC
Na Uskrs su zatvoreni, a na Uskrsni ponedjeljak rade po nedjeljnom radnom vremenu.

KTC
KTC je jedini trgovački lanac koji od početka 2020. godine ne radi nedjeljom, blagdanima i praznicima, pa će tako i na Uskrs i na Uskrsni ponedjeljak sve njihove trgovine biti zatvorene.

KAUFLAND
Njihove trgovine su zatvorene i na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak.

DM
DM-ove trgovine na Uskrs ne rade, dok će na Uskrsni ponedjeljak raditi jedino one koje se nalaze u sklopu šoping centara.

MÜLLER
Njihove trgovine na Uskrs su zatvorene dok na Uskrsni ponedjeljak radno vrijeme ovisi o lokaciji, a možete ga provjeriti ovdje.

BIPA
Za Uskrs su sve njihove poslovnice zatvorene, a na Uskrsni ponedjeljak rade po prilagođenom radnom vremenu koje možete doznati ovdje.

BAUHAUS
Svi njihovi centri, kako su kazali za 24sata, u subotu rade do 14 sati, a zatvoreni su za Uskrs i na Uskrsni ponedjeljak.

PEVEX
Njihove poslovnice u subotu rade do 14 sati, a u nedjelju i ponedjeljak su zatvorene.

IKEA
U subotu Ikea radi od 10 do 16 sati, u nedjelju na Uskrs je zatvorena, a na Uskrsni ponedjeljak radi od 10 do 21 sat.

SUPERNOVA BUZIN
U subotu rade skraćeno od 9 do 18 sati, dok su na Uskrs zatvoreni. U ponedjeljak je radno vrijeme od 9 do 21 sat.

SUPERNOVA VARAŽDIN
U subotu rade skraćeno do 14 sati, dok su sve trgovine zatvorene na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak.

WEST GATE
Rade normalno sve dane osim nedjelje kad su zatvoreni. Za portal 24sata napomenuli su da će, iako centar radi po uobičajenom radnom vremenu, Konzum u sklopu centra biti zatvoren.

CITY CENTER ONE ZAGREB EAST
Na Uskrs su zatvoreni, a na Uskrsni ponedjeljak rade od 9 do 21 sat. Cineplexx kino na Uskrsni ponedjeljak radi od 11 sati, dok će Hrvatska pošta u sklopu centra na Uskrsni ponedjeljak biti zatvorena.

CITY CENTER ONE ZAGREB WEST
Na Uskrs su zatvoreni, a na Uskrsni ponedjeljak rade od 9 do 21 sat. Hrvatska pošta u sklopu centra na Uskrsni će ponedjeljak također biti zatvorena.

ARENA CENTAR ZAGREB
Na Uskrs trgovine Arena Centra ne rade. Na Uskrsni ponedjeljak pak trgovine rade prema redovnom radnom vremenu, od 9 do 21 sat.

www.sjever.hr / 24sata.hr
07.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.