Now Reading:
Lepoglavski mališani uspješno okončali potragu za uskrsnim pisanicama – gradonačelnik Škvarić nagradio ih za njihov trud
Full Article 50 second read

Lepoglavski mališani uspješno okončali potragu za uskrsnim pisanicama – gradonačelnik Škvarić nagradio ih za njihov trud

U gradskom parku u Lepoglavi okupili su se mališani iz Dječjeg vrtića Lepoglava te prvih i drugih razreda OŠ Ante Starčevića iz Lepoglave spremni čekajući početak potrage za skrivenim uskrsnim pisanicama.

Prije potrage, kratkim su programom najavili dolazak Uskrsa ne krijući radost ponovnog druženja koje je povodom Uskrsa, uz potporu Turističke zajednice Grada Lepoglave i Turističko kulturno informativnog centra, za njih organizirao Grad Lepoglava.

S početkom potrage, mališani su se rastrčali gradskim parkom tržeći pisanice skrivene u grmovima, gnijezdima, drvima i drugim skrivenim mjestima. Na kraju potrage sve su ih dočekali slatki uskrsni darovi – čokoladne pisanice i zečevi koje im je dijelio gradonačelnik Marijan Škvarić poželjevši im pri tom vesele i sretne uskrsne blagdane. Slatke uskrsne pisanice i zečeve dobili su i mališani iz Područnog odjela Dječjeg vrtića Lepoglava u Višnjici.

sjever.hr/lepoglava.hr
06.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.