Now Reading:
NAJAVLJUJEMO U sklopu obilježavanja Dana Koprivničko-križevačke županije velika smotra tehnike i opreme sustava civilne zaštite
Full Article 1 minutes read

NAJAVLJUJEMO U sklopu obilježavanja Dana Koprivničko-križevačke županije velika smotra tehnike i opreme sustava civilne zaštite

U prostorijama Županijske uprave održan je radni sastanak Stožera civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije na kojem su razmatrane pojedinosti vezane za nadolazeći „Tehnički zbor sudionika sustava civilne zaštite“ koji će se u organizaciji Županijskog stožera CZ održati u sklopu programa obilježavanja 30. obljetnice Koprivničko-križevačke županije.

Sastanak je vodio načelnik Stožera Ratimir Ljubić, a prisustvovali su predstavnici PU Koprivničko-križevačke, Vatrogasne zajednice KKŽ, HGSS-a Stanice Koprivnica, Službe civilne zaštite Koprivnica, Stožera civilne zaštite grada Koprivnice, Zavoda za hitnu medicinu KKŽ i GDCK Koprivnica.

Na sastanku su dogovorene tehničke pojedinosti vezane za organizaciju Tehničkog zbora sudionika sustava civilne zaštite na kojoj će javnosti u četvrtak, 20. travnja u vremenu od 10 do 13 sati na prostoru Sajmišta u Koprivnici, biti predstavljena oprema, tehnika i djelatnost žurnih službi i operativnih snaga za spašavanje na kopnu i vodi.
Uz županijske snage smotri će prisustvovati i predstavnici nacionalne razine sustava civilne zaštite – Ravnateljstvo civilne zaštite RH, Hrvatska vatrogasna zajednica, HGSS Hrvatska i Hrvatski crveni križ.

sjever.hr
05.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.