Now Reading:
STRAŠNO! Mladić zapaljivom tekućinom polio prozor Centra za djecu i obitelj u Međimurju i zapalio ga!
Full Article 1 minutes read

STRAŠNO! Mladić zapaljivom tekućinom polio prozor Centra za djecu i obitelj u Međimurju i zapalio ga!

Kako je priopćila PU međimurska, u subotu, 1. travnja nešto poslije 22 sata u Podturenu, u naselju Lončarevo, tada nepoznata osoba polila je zapaljivom tekućinom prozor na Centru za djecu i obitelj te ga potom zapalila.

Požar su ugasili mještani, dok je na Centru oštećen prozor i rolete te okolna fasada. Točan iznos materijalne štete utvrdit će se nakon zaprimanja odštetnog zahtjeva općine Podturen.

Izlaskom na mjesto događaja, inspektor zaštite od požara potvrdio je kako je požar izazvan poduzetom ljudskom radnjom. U trenutku izbijanja požara Centar je bio prazan i zatvoren.

Brzom reakcijom policijskih službenika Policijske postaje Mursko Središće uhićen je 22-godišnjak zbog sumnje u počinjenje kaznenog oštećenja tuđe stvari te je priveden u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 22-godišnjak s područja općine Podturen, počinio kazneno djelo oštećenja tuđe stvari te je protiv njega podnijeta kaznena prijava nadležnom držanom odvjetništvu. Ujedno, osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

sjever.hr
03.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.