Now Reading:
Tražila se karta više: popularni ludbreški komičar dupkom napunio dvoranu i do suza nasmijao svoje sugrađane
Full Article 2 minutes read

Tražila se karta više: popularni ludbreški komičar dupkom napunio dvoranu i do suza nasmijao svoje sugrađane

U organizaciji Turističke zajednice područja Centar svijeta i Centra za kulturu Dragutin Novak u subotu je u Ludbregu premijerno izvedena predstava „Gola istina” popularnog ludbreškog komičara Aleksandra Lazića.

Lazić, koji je široj javnosti poznat preko svojeg stand up showa “Do Iberlaufa” okušao se sinoć i na kazališnim daskama. Naime, na domaćem terenu u Ludbregu izveo je svoju prvu kazališnu predstavu i po prvi puta je svojoj publici, koja broji više od 70 tisuća ljudi koji ga prate na društvenim mrežama, predstavio svoju Baru.

Lazić je osobno pripremao predstavu te komad prepisivao nekoliko puta.

– Nakon toga moja je kolegica naučila tekst za tri dana, a meni je trebalo gotovo mjesec dana – rekao je u polušali popularni Aleks potvrdivši kako je publika odlično reagirala te da se za predstavu tražila i karta više.

Bara, odnosno Nataša Popović najavila je kako će, zbog velikog interesa, predstavu sigurno i ponoviti. Poručila je kako je već dogovoreno nekoliko novih termina, a izvest će ju i izvan Ludbrega.

Govoreći o dojmovima, Bara je istaknula kako je bilo prisutno veliko uzbuđenje.

-Za prvi puta meni je bilo fenomenalno. Odlično smo se mi osobno osjećali na pozornici i mislim da se to prenijelo i na publiku – poručila je Bara.

Predstava „Gola istina”, kao što i sam naziv kaže, govori o istini, odnosno o Aleksovom ‘teškom životu pod Barinom komandom’ jer, kako tvrdi Aleks, istina je puno okrutnija nego što ste mislili.

Foto: Miroslav Vađunec
tklopotan / www.sjever.hr
02.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.