Now Reading:
Župan Kolar održao prijem za novoimenovanog načelnika PU krapinsko – zagorske
Full Article 2 minutes read

Župan Kolar održao prijem za novoimenovanog načelnika PU krapinsko – zagorske

U prostorijama Krapinsko – zagorske županije u Krapini župan Željko Kolar je u četvrtak održao prijem za novoimenovanog načelnika Policijske uprave krapinsko-zagorske, Zvonimira Petrovića.

Župan Kolar i načelnik Petrović su nakon održanog prijema istaknuli uvjerenje da će se i u narednom razdoblju nastaviti dugogodišnja izvrsna suradnja KZŽ i PU krapinsko-zagorske. Novi načelnik je tijekom svoje policijske karijere obavljao poslove od policijskog službenika do nekoliko rukovodećih funkcija, većinom u PU zagrebačkoj.

Prilikom preuzimanja rješenja o imenovanju naglasio je kako PU krapinsko-zagorska ima kvalitetne temelje i dobre zaposlenike koji će i ubuduće svoje zadaće, kao i do sada, obavljati kvalitetno i profesionalno.

Župan Željko Kolar pohvalio je savjestan i predan rad zagorske policije, čestitao na imenovanju novom načelniku te istaknuo kako statistički podaci jasno pokazuju da je KZŽ među najsigurnijima u Hrvatskoj.

– Moram istaknuti da je ova sigurnost bitna i za potencijalne investitore koje zanima i puno širi kontekst od stručnosti i dostupnosti radne snage. No taj osjećaj sigurnosti je dakako bitan i za sve nas, jer nam on omogućava da se slobodno posvetimo svom obiteljskom, profesionalnom i društvenom životu – istaknuo je župan Kolar te najavio kako će se o stanju sigurnosti na području KZŽ detaljnije govoriti na sljedećoj sjednici Županijske skupštine.

www.sjever.hr
01.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.