Now Reading:
SENZACIJA U MEĐIMURJU: Ćorluka zaigrao za NK Parag, s njim stigla i Franka Batelić: „Čarli, ti imaš nešto naše”
Full Article 2 minutes read

SENZACIJA U MEĐIMURJU: Ćorluka zaigrao za NK Parag, s njim stigla i Franka Batelić: „Čarli, ti imaš nešto naše”

Ovog četvrtka u najvećem međimurskom romskom naselju, Paragu, vladala je prava vatrena atmosfera. Naime, na revijalnu nogometnu utakmicu koja se igrala u Badličanu stigao je i proslavljeni nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka, sada član stručnog stožera reprezentacije, koji je pojačao momčad Nogometnog kluba Parag.

Utakmicu je pratilo gotovo 1000 ljudi, a svaki Ćorlukin su potez popratili bučnim skandiranjem i paljenjem baklji, pišu 24sata. Na parkiralištu su se mogle vidjeli brojne registracije, ne samo iz međimurskog okruženja, već i iz susjedne Republike Slovenije.

Iako su igrači Bratstva bili blagi favoriti, nakon 45 minuta momčad Paraga vodila je 2:0. Najviše vremena u pauzi, nogometaši Paraga utrošili su u nagovaranju Ćorluke da ih pojača jer su pri dnu ljestvice, a s njim u igri bili su poput druge momčadi koja leti terenom i gdje svaki pojedinac daje svoj maksimum.

-Dečki, za vas bih mogao igrati svaki vikend, samo morate to dogovoriti s nogometnim savezom – kazao je Ćorluka na oduševljenje suigrača.

Neki su mu čak ponudili i pomoć ako ima kakvih problema s papirima ili je upitan liječnički pregled samo da ga privuku u svoje redove. Dogovor je pao – ako dođe do realizacije ideje, Ćorluka bi nastupio besplatno kao i svaki igrač iz Paraga, pišu 24sata.

Predah su igrači iskoristili i kako bi pogledali Ćorlukine tetovaže i njemu pokazali svoje, a jedan suigrač poručio mu je: „Čarli, ti imaš nešto naše”.

S Ćorlukom je stigla i njegova supruga, popularna hrvatska pjevačica Franka Batelić koje je za potrebe svoje emisije angažirao Robert Knjaz koji je i organizirao ovo druženje.

-Vedran i njegova supruga su bili gosti u romskom naselju Parag. Sve je počelo kad sam Romima u Paragu obećao da ću dovesti nogometnog profesionalca jer sam saznao da uživaju u nogometu – rekao je Knjaz za 24sata.

Susret je završio bez pobjednika, a Ćorluki su suigrači poklonili malog psića iz naselja, dok im se on odužio kompletom dresova.

Dolazak Ćorluke i njegove supruge Franke su, prema riječima mnogih supruga igrača iz NK Parag, bili prilika ne samo za uživanje u nogometu, već i na skretanje pozornosti na način života Roma u Međimurju, u čemu će im, očekuju, pomoći i Knjazova emisija koju će emitirati HRT, pišu 24sata.

Foto: FB NK Parag
www.sjever.hr / 24sata.hr
01.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.