Now Reading:
Od ponedjeljka srednjoškolci u Krapinsko-zagorskoj županiji nemaju kako doći do škola???
Full Article 2 minutes read

Od ponedjeljka srednjoškolci u Krapinsko-zagorskoj županiji nemaju kako doći do škola???

promet vozač

U ponedjeljak, 27. ožujka Krapinsko – zagorska županija zaprimila je obavijest od prijevoznika Presečki grupa d.o.o. o ukidanju 42 polaska na linijama javnog linijskog prijevoza kojima se prevoze učenici srednjih škola.

Krapinsko – zagorska županija je tijekom cijelog tjedna pregovarala sa spomenutim prijevoznikom, s ciljem da se pronađe odgovarajuće rješenje kako bi se zadržalo postojeće polaske u prometovanju. Nažalost, u subotu je Županija zaprimila konačan odgovor prijevoznika o prestanku prometovanja polazaka od ovog ponedjeljka.

Odmah po primitku negativnog odgovora, zajedno s ravnateljicama i ravnateljima srednjih škola Županija se intenzivno posvetila traženju alternativnih mogućnosti prijevoza učenika, kako bi im omogućila dolazak i odlazak s nastave te na mjesta obavljanja praktičnog dijela programa.

S detaljnijim informacijama o načinu prijevoza učenici će biti obaviješteni preko njihovih srednjih škola, a informacije će biti dostupne i na web stranici Krapinsko – zagorske županije, odnosno na web stranicama srednjih škola.

-Unaprijed se ispričavam svim učenicama i učenicima te njihovim roditeljima zbog eventualnih poteškoća koje bi mogle nastati zbog ukidanja navedenih polazaka te ih molim za razumijevanje – istaknuo je župan Krapinsko – zagorske županije Željko Kolar.

Iz Županije upozoravaju da nije riječ o prvotravanjskoj šali.

www.sjever.hr
01.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.