Now Reading:
Ne propustite košarkašku nedjelju u Općini Petrijanec – na atraktivnom turniru snage će odmjeriti osnovnoškolci
Full Article 1 minutes read

Ne propustite košarkašku nedjelju u Općini Petrijanec – na atraktivnom turniru snage će odmjeriti osnovnoškolci

Ove nedjelje u Općini Petrijanec održat će se prava košarkaška poslastica – košarkaški turnir Škole košarke Varteks koji je na redu u 14 sati u školsko-sportskoj dvorani tamošnje osnovne škole.

Na turniru će sudjelovati dječaci i djevojčice Osnovne škole Petrijanec, VII. osnovne škole Varaždin, kao i dječaci drugih varaždinskih škola.

Program Škole košarke Varteks je dostupan je u Osnovnoj školi Petrijanec svakom djetetu uzrasta od 6 do 15 godina, neovisno o spolu, razini znanja i sposobnosti, socijalno ekonomskom statusu ili bilo kojoj drugoj različitosti.

Program je usmjeren na podučavanje osnova košarkaške igre i bazičnih struktura kretanja. Djeca vježbaju u našoj školskoj dvorani dva puta tjedno od 75 minuta. Svaki član škole košarke ima mogućnost igranja košarkaških utakmica i turnira u sklopu posebno dizajnirane klupske lige i turnira tijekom cijele školske godine. Programi poduke i utakmica se održavaju posebno za svaku dobnu skupinu kako bi poboljšali razinu vještina svih mladih košarkaša.

Iz Općine Petrijanec pozivaju sve zainteresirane da se upišu u Školu košarke Varteks.

www.sjever.hr
31.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.