Now Reading:
Odlične vijesti za mlade obitelji u Općini Lobor! Roditelji mališana u lipnju će biti oslobođeni plaćanja Dječjeg Vrtića Ivančica-Lobor
Full Article 1 minutes read

Odlične vijesti za mlade obitelji u Općini Lobor! Roditelji mališana u lipnju će biti oslobođeni plaćanja Dječjeg Vrtića Ivančica-Lobor

Općina Lobor osigurala je 29.040 eura iz javnog poziva zahvaljujući čemu će roditelji biti oslobođeni plaćanja za uslugu vrtića u lipnju!

Središnji državni ured za demografiju i mlade objavio je Odluku o raspodjeli financijskih sredstava općinama Republike Hrvatske za financijsku potporu za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2023. godini.

Na natječaj se javila i Općina Lobor za Dječji Vrtić Ivančica-Lobor. Tako je Općini Lobor odlukom Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade odobren maksimalni iznos od 29.040 eura za Dječji Vrtić Ivančica-Lobor.

-Općina Lobor godišnje iz proračuna izdvaja značajna sredstva za funkcioniranje našeg vrtića, a odluka o dodjeli maksimalnog iznosa od gotovo 30 tisuća eura za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti samo je dokaz našeg odličnog rada i još bolje suradnje s vrtićem. Dobivena sredstva iskoristit će se za financiranje plaća odgojitelja, podmirenja režijskih troškova, troškova prehrane te će tako roditelji u mjesecu lipnju biti oslobođeni plaćanja usluge vrtića – izjavila je načelnica Općine Lobor Ljubica Jembrih.

sjever.hr
30.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.