Now Reading:
Odlične vijesti za mlade obitelji u Općini Lobor! Roditelji mališana u lipnju će biti oslobođeni plaćanja Dječjeg Vrtića Ivančica-Lobor
Full Article 1 minutes read

Odlične vijesti za mlade obitelji u Općini Lobor! Roditelji mališana u lipnju će biti oslobođeni plaćanja Dječjeg Vrtića Ivančica-Lobor

Općina Lobor osigurala je 29.040 eura iz javnog poziva zahvaljujući čemu će roditelji biti oslobođeni plaćanja za uslugu vrtića u lipnju!

Središnji državni ured za demografiju i mlade objavio je Odluku o raspodjeli financijskih sredstava općinama Republike Hrvatske za financijsku potporu za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2023. godini.

Na natječaj se javila i Općina Lobor za Dječji Vrtić Ivančica-Lobor. Tako je Općini Lobor odlukom Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade odobren maksimalni iznos od 29.040 eura za Dječji Vrtić Ivančica-Lobor.

-Općina Lobor godišnje iz proračuna izdvaja značajna sredstva za funkcioniranje našeg vrtića, a odluka o dodjeli maksimalnog iznosa od gotovo 30 tisuća eura za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti samo je dokaz našeg odličnog rada i još bolje suradnje s vrtićem. Dobivena sredstva iskoristit će se za financiranje plaća odgojitelja, podmirenja režijskih troškova, troškova prehrane te će tako roditelji u mjesecu lipnju biti oslobođeni plaćanja usluge vrtića – izjavila je načelnica Općine Lobor Ljubica Jembrih.

sjever.hr
30.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.