Now Reading:
Mladića (20) imao spolni odnos s 14-godišnjom djevojčicom – prijeti mu 12 godina zatvora
Full Article 2 minutes read

Mladića (20) imao spolni odnos s 14-godišnjom djevojčicom – prijeti mu 12 godina zatvora

Protiv 20-godišnjeg mladića koji je u tri navrata imao spolne odnose s djevojčicom (14) u kući njezina oca, podignuta je optužnica.

Kako donosi portal Danica.hr, mladića se tereti da je time počinio tri kaznena djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta te spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina, zbog čega mu prijete najmanje tri, a najviše 12 godina zatvora. Sve se događalo lani na širem bjelovarskom području.

Tijekom istrage mladić u držanom odvjetništvu nije želio iznositi svoju obranu, niti odgovarati na pitanja. Djevojčica je pak otkrila kako je to bilo dok je išla u sedmi razred osnovne te je dečka upoznala putem Facebooka i prva se njemu javila. Rekla mu je da ima 14 godina, a on njoj da ima 20.

Tijekom istrage svjedočila je i majka djevojčice koja je navela je kako je kćer sa sinom lani dva tjedna u srpnju provodila ljetne praznike kod njenog bivšeg supruga. Stariji sin joj je rekao da ga je zvao otac da dođe po djecu jer je saznao da se kći našla s nekim dečkom i da će to prijaviti policiji, piše Danica.

Majka je kasnije u razgovoru s kćeri saznala da je djevojčica pristala na spolni odnos s mladićem i da se to dogodilo u tri navrata.

sjever.hr/danica.hr
30.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.