Now Reading:
Gradonačelnik Gregurović ugostio učenike OŠ Ljudevit Gaj Krapina te PŠ Lepajci i Donja Šemnica
Full Article 1 minutes read

Gradonačelnik Gregurović ugostio učenike OŠ Ljudevit Gaj Krapina te PŠ Lepajci i Donja Šemnica

Učenici trećih razreda Osnovne škole Ljudevit Gaj Krapina te Područnih škola Lepajci i Donja Šemnica zajedno sa svojim učiteljicama, a u okviru svog školskog kurikuluma u srijedu su posjetili krapinskog gradonačelnika Zorana Gregurovića.

Gradonačelnik Gregurović učenike je ukratko upoznao s radom gradske uprave te aktivnostima koje Grad Krapina poduzima za dobrobit svojih građana. Učenici su nakon predstavljanja postavili gradonačelniku pregršt zanimljivih pitanja, a usput i svašta naučili.

Bilo je riječi i o odvajanju otpada te o važnosti brige za grad – ako svatko od nas pazi da njegovo smeće ili izmet od pasa završi u košu, neće biti neugodnih problema. Također, učenike je zanimalo može li se izgraditi baletna i košarkaška dvorana, mogu li se određene ceste proširiti, hoće li se u Parku dodavati koje nove sprave, a gradonačelnik je spremno odgovarao i podijelio najnovije informacije o tome što se u gradu planira raditi.

Posjet Krapini učenici su iskoristili i za obilazak Muzeja krapinskih neandertalaca, Galerije grada Krapine i izložbe pisanica te pogona Kotke.

www.sjever.hr
30.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.